chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Calendário

Konferenca Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar

Publicado por Nevenka Kocijančič 3 semanas 5 dias

Terça-feira 28 Maio 2019
Brdo pri Kranju
,

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju s partnerji pripravlja mednarodno konferenco z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar : s personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih. Dogodek bo v torek, 28. maja 2019, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Konferenca je namenjena vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov.

 

Rdeča nit tokratne konference je personalizacija, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo.

Língua principal:
Tipo de Evento: 
Congresso
Preço da inscrição: 
Não
Data limite para a inscrição: 
15/05/2019
Evento na Internet: 
Não
Organizado por: 
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v sodelovanju s partnerji
Tipo de organizador: 
Outro evento
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn