chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plataforma eletrónica para a educação de adultos na Europa

 
 

Calendário

Erasmus+ Stratégiai partnerségek - Pályázatíró szeminárium - 2018.01.16.

Publicado por Edina FRIGYES 4 meses 2 semanas

Terça-feira 16 de janeiro de 2018
Budapest
,

A stratégiai partnerségek pályázattípus célja az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, az innovációk fejlesztésének, átvételének vagy alkalmazásának támogatása intézményi, helyi, regionális, nemzeti vagy európai szinten. 

A pályázatok beadási határideje: 2018. március 21. déli 12:00 (brüsszeli és budapesti helyi idő szerint)

A rendezvény gyakorlati ismeretekkel segíti a pályázókat a pályázati anyag kidolgozásában. Fontosnak tartjuk, hogy minden új és régi pályázó intézmény átfogó képet kapjon az Erasmus+ Stratégiai partnerségek pályázattípusról, megismerkedjen a 2018. évi pályázati dokumentációval, pénzügyi és adminisztrációs szabályokkal. A rendezvény során előadásokkal és csoportos munkával is segítjük a résztvevők tájékozódását.

 

A pályázatíró szemináriumon való részvétel előfeltétele, hogy a résztvevők ismerjék a 2018-as Erasmus+ útmutató stratégiai partnerségekre vonatkozó részeit (Általános tudnivalók: 7-23 oldal; oktatás és képzés: 27. oldal, stratégiai partnerségek: 105-127. oldal; Annex I: a stratégiai partnerségek szabályai: 289-301. oldal, illetve áttekintésre: C rész: pályázóknak szóló információk: 244-262. oldal; magyar verzió).

A Tempus Közalapítvány munkatársai november folyamán „MOTIVÁCIÓTÓL AZ ÖTLETIG – A PÁLYÁZATTERVEZÉS MÉRFÖLDKÖVEI – ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK„ illetve „AZ ÖTLETTŐL A PROJEKTIG - A PÁLYÁZATTERVEZÉS MÉRFÖLDKÖVEI - ERASMUS+ STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK” címmel bevezető szemináriumokat tartottak annak érdekében, hogy a pályázatok jobban illeszkedjenek a program elvárásaihoz és a felhívásban megfogalmazott Európai Uniós célokhoz és stratégiákhoz mint eddig. A rendezvények előadásainak (november 8. és november 30.) anyagát kérjük ismerjék meg a pályázatíró szeminárium előtt. 

A rendezvényen ezekre az előzetes ismeretekre fogunk építeni, ezért kérjük, hogy olvassák át és alaposan tanulmányozzák az ajánlott szakirodalmat a rendezvény előtt.

 

A budapesti stratégiai partnerségi pályázatíró szemináriumok időpontjai és helyszíne:

Tempus Közalapítvány, 
1077 Budapest Kéthly Anna tér 1. (Green Point irodaház, 6. emelet) Brüsszel terem

Január 16. kedd: Felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés

Január 22. kedd: Felnőtt tanulás, köznevelés és szakképzés

A rendezvények 10:00-kor kezdődnek és várhatóan 15-16 óráig tartanak majd.


A rendezvényen való részvétel feltétele a regisztráció, amelyet a korlátozott részvételi lehetőséget figyelembe véve fogadunk el. Túljelentkezés esetén fenntartjuk a jogot, hogy azon résztvevőket fogadjuk, akik már konkrét projektötlettel rendelkeznek. Jelentkezése elfogadásáról e-mailben visszajelzést küldünk.

http://www.tka.hu/rendezveny/8989/erasmus-strategiai-partnersegek-palyazatiro-szeminarium

 

Língua principal:
Preço da inscrição: 
Não
Data limite para a inscrição: 
14/01/2018
Evento na Internet: 
Não
Organizado por: 
Tempus Közalapítvány
Tipo de organizador: 
Outro evento
Número de delegados: 
< 100
Grupo alvo: 
Académicos, estudantes, investigadores em andragogia
Redes e organizações de educação de adultos
Projetos e parcerias
Tema tratado:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn