chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Kalendarz

Konference om voksenlæring og inklusion

Zamieszczone przez Emil Thirup-Sorknæs 3 tygodnie 5 dni temu

środa 25 Wrzesień 2019
Stockholm
,

Alle er enige: Civilsamfundet er en uvurderlig ressource når det gælder at skabe deltagelse - ikke mindst for flygtninge og nyandkomne. Men for at udnytte civilsamfundets magt kræves et velfungerende samarbejde med offentligheden.

Under konferencen spørger vi, hvordan vi skaber bedre forhold for civilsamfundet. Vi har inviteret forskere, centrale aktører i civilsamfundet og den offentlige sektor i Norden for at diskutere med dig hvordan vi bedst udnytter civilsamfundets viden og magt.

Hvad kan vi lære af hinanden og fra nabolandene? Hvilken rolle spiller civilsamfundet i dag, og hvilken rolle skal det spille? Sammen deler vi ideer og tanker om, hvordan samarbejdet skal udformes nu og i fremtiden.

Język podstawowy:
Typ wydarzenia: 
Konferencja
Koszty udziału: 
Nie
Termin rejestracji: 
06/09/2019
Wydarzenie online: 
Nie
Organizator: 
NVL - Nordisk Netværk for Voksnes Læring og Nordens välfärdscenter
Typ organizatora: 
Inne wydarzenie
Dane kontaktowe: 
Kristin Marklund, Nordens välfärdscenter, kristin.marklund@nordicwelfare.org Helena Lagercrantz, Nordregio, helena.lagercrantz@nordregio.org Maria Marquard, Nordiskt nätverk för vuxnas lärande, marq@edu.au.dk
Grupa docelowa: 
Nauczyciele akademiccy, studenci, naukowcy zajmujący się andragogiką
Tematy:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn