chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 

Kalendarz

Body&Mind Akadémia - testi és szellemi aktivitás a könyvtári terekben

Zamieszczone przez Györgyi Bajka 1 miesiąc 12 godzin temu

środa 3 Lipiec 2019
Székesfehérvár
,

Az idei, Székesfehérváron megrendezésre kerülő 51. Könyvtáros Vándorgyűlés programjához kapcsolódva július 3-án rendhagyó workshopot szervez a Monguz Kft.

A Body&Mind elnevezésű, Erasmus+ program keretében megvalósult nemzetközi kezdeményezés célközönségét az 55+ korosztály, illetve az informális felnőttoktatás területén dolgozó szakemberek adják. A projekt fő célja a felnőttek fizikai, szellemi és szociális aktivitásának növelése, elsősorban innovatív, korszerű eszközök felhasználásával.

A projekt keretében elkészült weboldal és az ott hozzáférhető szakmai oktatóanyagok segítségével minden, a felnőttoktatás iránt érdeklődő számára elérhetővé válik a lehetőség, hogy egy egyéves kurzus keretében támogatni tudja az 55+ generációt testi és szellemi képességeinek megtartásában, illetve fejlesztésében.

A projekt résztvevők által a fenti tematikával összeállított kézikönyvek, videók és részletes feladatsorok hasznos segítséget jelentenek egy minden szempontból motiváló, szórakoztató és nem utolsó sorban fejlesztő óraterv összeállításához.

A Body&Mind Akadémia így többek közt könyvtári terekben megvalósítható új típusú programokra teremt lehetőséget, melynek mozgatórugói a könyvtárak dolgozói, közösségi programok szervezői. Így várunk szeretettel minden olyan érdeklődő, kulturális intézményben dolgozó munkatársat, aki kedvet érez az 55+ korosztályt megmozgató kurzusok szervezésére egy erre dedikált webes applikáció segítségével.

Helyszín: Szent István Művelődési Ház (Szent László és Szent Cecília termek)
8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc u. 1.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével jelezheti legkésőbb június 24-e (hétfő) 12:00-ig.

Język podstawowy:
Typ wydarzenia: 
Wydarzenie z zakresu doskonalenia zawodowego
Koszty udziału: 
Nie
Termin rejestracji: 
24/06/2019
Wydarzenie online: 
Nie
Organizator: 
Monguz Kft.
Typ organizatora: 
Inne wydarzenie
Dane kontaktowe: 
body&mindworkshop@monguz.hu
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn