chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Blog

Фокусът на EPALE: хората с увреждания

26/05/2017
by Georgi Ninov
Language: BG
Document available also in: EN IT PL HR SV ES MT SK EL NL DE SL FR ET HU DA CS PT LT RO FI

/epale/en/file/people-disabilities-epalePeople with disabilities EPALE

People with disabilities EPALE

 

През месец юни EPALE поставя тематичен фокус върху хората с увреждания.

Тук, в EPALE, ние оценяваме важната роля, която ученето на възрастни има за интегрирането на хората с увреждания и осигуряването на равни възможности за тяхното лично и професионално развитие и заетост.

Можете да видите тематичната страница на EPALE Хора с увреждания, където общността и националните екипи са събрали интересни блог статии, полезни ресурси и новини по темата (съдържанието варира спрямо езиковата версия). Не забравяйте да посещавате EPALE редовно през месец юни, за да сте запознати с новостите.

EPALE организира писмена онлайн дискусия с тема как да се подобри ученето за възрастните хора с увреждания. Дискусията е отворена за всеки и ще започне на 8 юни 2017 г., в 15ч. Модератор ще бъде тематичният EPALE координатор по темата „Подкрепа за обучаемите“ – Джина Ебнър (Gina Ebner). Ще бъде дадена възможност за коментари от 5 юни, за да могат участниците да се представят и да зададат своите въпроси предварително.

Научете повече за дискусията

 

 

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn
Refresh comments

Displaying 1 - 1 of 1