chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Niet-formeel en informeel leren

De Trefdag sociaal-cultureel werk is hét jaarlijkse inspiratie- en ontmoetingsevenement voor alle professionals uit de sector van het sociaal-cultureel volwassenenwerk. Op het programma: 14 sprekers die stuk voor stuk de samenleving kunnen lezen, die je zullen triggeren en die met alternatieven op de proppen komen voor de samenleving van morgen. Welkom op 16 november in de Koninklijke Bibliotheek in Brussel!
"The Future Teacher 3.0 as a bridge to accessible and customised adult education" is een Erasmus+project met 4 partners. Het project loopt sinds september 2016 en eindigt in augustus 2019. In het project wordt gewerkt aan 4 outputs: 'digital thermometer', 'digital compass', 'digital journey' en 'sharing en resuing'.
Afgelopen week verscheen het blog van Sylvia de Groot Heupner, directeur van Het Begint met Taal, op de website van het CDA. Op de speciale website, kampioenenvannederland.nl, worden verhalen voor en door vrijwilligers gepubliceerd. Op die manier vraagt het CDA aandacht voor het belang van vrijwilligerswerk. Lees hier ons betoog voor vrijwilligerswerk.