chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Europees beleid projecten en financiering

"The Future Teacher 3.0 as a bridge to accessible and customised adult education" is een Erasmus+project met 4 partners. Het project loopt sinds september 2016 en eindigt in augustus 2019. In het project wordt gewerkt aan 4 outputs: 'digital thermometer', 'digital compass', 'digital journey' en 'sharing en resuing'.
Als je een mooi (Europees) project deed, waar veel volwassen leerders van profiteren, dan wil je dat succes natuurlijk zoveel mogelijk delen. Maar hoe doe je dat? Het Nationaal Agentschap Erasmus+ in Engeland ontwikkelde een ‘perspakket’ waarmee je jouw project kunt promoten in de media. Dus ook handig voor een berichtje op EPALE…...
Op EPALE vind je heel wat artikelen, blogs, materialen en zoveel meer over volwasseneneducatie. Maar misschien ben je op zoek naar nog meer inspiratie, vernieuwende ideeën, potentiële partners of voorbeelden van succesvolle projecten in de volwasseneneducatie? Ga dan naar het platform met Erasmus+ projectresultaten.
De Europese Commissie lanceerde wil meten wat de impact is van internationale mobiliteit en samenwerking in onderwijs en opleiding, jeugd en sport. De Commissie vraagt aan alle lerenden en personeel om een online vragenlijst in te vullen, ook als je zelf niet betrokken was bij een internationaal mobiliteits- of samenwerkingprogramma.