chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Bijdragen

Van onderwijzers tot beleidsmakers, EPALE heeft iets voor iedereen die actief is op het gebied van leren voor volwassenen. Bekijk de voordelen van deelname aan de gemeenschap en hoe u betrokken kunt raken:

Hoe kan ik deelnemen aan discussies

EPALE biedt u de unieke gelegenheid uw inzichten te delen en ideeën uit te wisselen met andere professionals over verschillende onderwerpen op het gebied van leren voor volwassenen. Iedereen kan deelnemen aan de discussies, u hoeft u alleen maar aan te melden bij uw account. De belangrijkste discussies vindt u aan de rechterkant van de startpagina.
Als u uw eigen discussie wilt starten, klikt u op „Thema's” in het hoofdmenu en kiest het thema dat het beste bij uw onderwerp past (bijv. E-learning). Daarna klikt u aan de rechterkant van de pagina op 'een item toevoegen' --> "discussie".

Vind partners op het gebied van volwassenenonderwijs en bespreek ideeën

Met de EPALE-partnerzoekfunctie kunt u zoeken naar partners op uw vakgebied, nieuwe projecten vinden of uw eigen project opstarten. Als u op zoek bent naar een privéruimte waar u ideeën met uw projectpartners kunt bespreken, kunt ook een samenwerkingsruimte opzetten. Samenwerkingsruimtes zijn privéruimtes waar u en uw partners verschillende onderwerpen kunnen bespreken, bestanden kunnen delen en nieuws en evenementen kunnen uitwisselen.

Meer informatie over de EPALE-partnerzoekfunctie​

Neem deel aan een praktijkgemeenschap op het gebied van volwassenenonderwijs

Leren voor volwassenen is een brede sector. Als u bepaalde interesses hebt, bijvoorbeeld levenslang leren in gevangenissen of leren in gezinsverband dan raden we aan deel te nemen aan een praktijkgemeenschap. Praktijkgemeenschappen zijn open ruimtes van EPALE-gebruikers waar gelijkgezinden bij elkaar kunnen komen om bepaalde onderwerpen te bespreken, bestanden uit te wisseling en ideeën en informatie te delen. Bekijk de volledige lijst van EPALE-praktijkgemeenschappen en als de praktijkgemeenschap van uw belangstelling er niet tussen staat, creëer er dan zelf een!

Publicaties becommentariëren

Op EPALE kunt u direct in gesprek met degene die het blogbericht of nieuwsartikel heeft gepubliceerd dat u aan het lezen bent. Bent u het met hem of haar eens? Of denkt u er misschien anders over? Laat gewoon een commentaar achter zodat de schrijver weet wat u ervan vindt.