chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Evenementen

Konferenca Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar

Gepost door Nevenka Kocijančič 1 maand 4 dagen geleden

dinsdag 28 mei 2019
Brdo pri Kranju
,

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v okviru programa Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile - ASI v sodelovanju s partnerji pripravlja mednarodno konferenco z naslovom Voditelj prihodnosti, dirigent s posluhom za vsakogar : s personaliziranim pristopom do zavzetih zaposlenih. Dogodek bo v torek, 28. maja 2019, v Kongresnem centru Brdo pri Kranju.

Konferenca je namenjena vodjem, direktorjem ter direktorjem področja upravljanja človeških virov.

 

Rdeča nit tokratne konference je personalizacija, ki vpliva in spreminja tudi upravljanje kadrov. Vodja jutrišnjega dne se zaveda, da so zaposleni med seboj različni in v vsakem sodelavcu vidi potencial, ki prispeva k uspehu tima, podjetja in širše družbe. V luči demografskih sprememb vidi raznolikost kot prednost, ustvarja medgeneracijsko sožitje in ve, da se največje zgodbe rodijo takrat, ko vse generacije, vsi zaposleni sodelujejo.

Primaire taal:
Type evenement: 
Conferentie
Deelnamekosten: 
Nee
Registratietermijn: 
15/05/2019
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad v sodelovanju s partnerji
Type organisator: 
Ander evenement
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn