chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Evenementen

Internationale conferentie over begeleid werken

Gepost door NSS EPALE Nederland 2 maanden 2 weken geleden

maandag 27 mei 2019 tot woensdag 29 mei 2019
Amsterdam
,

Het is 25 jaar geleden dat Supported Employment in Europa geïntroduceerd werd. Een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft sindsdien dankzij die aanpak de succesvolle transitie naar betaald werk gemaakt. Ook voor de toekomst zijn er genoeg uitdagingen. En zijn vier programmalijnen te volgen op deze conferentie, met in totaal meer dan 100 inspirerende workshops:

  • Beleidsvorming en strategisch sturen op resultaten, zowel op nationaal als internationaal niveau.
  • Het leveren van ondersteuning en kwaliteit: Wat werkt? Deze programmalijn gaat over innovatie en kwaliteitsmetingen binnen Supported Employment.
  • Transities in loopbaan en praktijken van Supported Employment. Actuele innovaties en goede praktijkervaringen komen hier aan bod.
  • Een digitale toekomst voor ondersteunde werkgelegenheid: Hoe kunnen werkzoekenden, werknemers en jobcoaches profiteren van nieuwe technologieën?

 

Meer informatie en aanmelden

De conferentie is bedoeld voor jobcoaches, managers, beleidsmakers, onderzoekers en bestuurders. Er is ruimte voor ongeveer 700 deelnemers uit meer dan 40 landen. Lucille Werner is een van de moderators op deze dag. Een mooie gelegenheid om internationaal te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Aanmelden kan op de website van de conferentie.

 

Bron ->> Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid

 

 

 

Primaire taal:
Type evenement: 
Evenement voor professionele ontwikkeling
Deelnamekosten: 
Ja
Registratietermijn: 
17/05/2019
Online evenement: 
Nee
Georganiseerd door: 
Type organisator: 
Ander evenement
Contactgegevens: 
Conference Secretariat; Congress by design; P.O. Box 77; 3480 DB Harmelen; The Netherlands; Email: euse2019@congressbydesign.com; Tel.: +31 (0) 880898101
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn