chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Blogs

EPODS heeft als basisgedachte dat leraren en trainers in tweede kans onderwijs zelf verantwoordelijk zijn voor hun eigen professionele ontwikkeling en er (online) werk van kunnen maken. En deze ontwikkeling is goed te doen in een grensoverschrijdende samenwerking. Met deze gedachte gingen de projectpartners van het Erasmus+ project in het najaar van 2016 aan de slag.
1 maart 2017
by NSS EPALE Nederland
(nl)
0 Reacties
Toll-net start met individuele trajecten op maat van de elke leraar/schoolleider. Deze trajecten hebben een dubbel doel: de digitale vaardigheden van de leerkrachten en schoolleiders versterken, zodat zij op hun beurt de digitale vaardigheden van de volwassen leerders in hun klassen/centra kunnen opkrikken. Op deze wijze zorgt Toll-net voor een gecascadeerde groei in de digitale vaardigheden van zowel de leerkrachten/directies, als hun cursisten (volgens het olievlekprincipe).
0 Reacties
Op woensdag 4 en donderdag 5 januari 2017 waren Marieke Hanekamp (CINOP), Marian Janssen-de Goede, Bert -Jan Buiskool (beiden EPALE- ambassadeur in Nederland) op bezoek bij onze Vlaamse collega’s in Brussel. We waren daar op uitnodiging van het Vlaamse Agentschap voor EPALE. De Belgische afdeling is nog volop bezig met het opzetten van EPALE. Ze zijn zoekende en wilden graag van ons weten hoe wij e.e.a. in Nederland hebben aangepakt.
14 februari 2017
by NSS EPALE Nederland
(nl)
1 Reacties