chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Over ons

EPALE is een meertalige open gemeenschap voor leraren, opleiders, onderzoekers, academici, beleidsmakers en alle andere mensen die beroepsmatig een rol spelen in het leren voor volwassenen in Europa.

EPALE is een initiatief van het directoraat-generaal Onderwijs, Jongerenzaken, Sport en Cultuur van de Europese Commissie. Hier draait alles om het delen van inhoud met betrekking tot leren voor volwassenen, met inbegrip van blogberichten, hulpbronnen en evenementen.

De gemeenschap vormt de kern van EPALE. Als lid van de gemeenschap kunt u via de functies van de website in contact komen met collega's uit de sector leren voor volwassenen in heel Europa, onder meer op de fora, in de praktijkgemeenschappen en de delen waar u commentaar kunt geven. Via de thema's kunt u artikelen en bronnen vinden over bepaalde onderwerpen. Ook kunt u zoeken naar projecten en professionele contacten leggen met behulp van de partnerzoekfunctie. [Meer informatie over hoe u bij de EPALE-gemeenschap betrokken kunt raken].

EPALE heeft een streng redactiebeleid rondom de gemeenschap voor leren voor volwassenen. We willen dat alle gebruikers zich welkom voelen op deze site en vertrouwen hebben in de informatie op dit platform. Lees de volledige redactionele beleidsverklaring (PDF, 306 KB).

Het dagelijks beheer van EPALE wordt uitgevoerd door een centraal ondersteuningsteam met de hulp van 36 nationale ondersteuningsteams uit heel Europa. We willen u bij de hele ontwikkeling van EPALE betrekken zodat het aan uw verwachtingen voldoet en datgene geeft wat u nodig hebt om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen op het gebied van leren voor volwassenen in heel Europa.

Doe mee om deel uit te maken van de grootste gemeenschap voor leren voor volwassenen in Europa!

EPALE wordt gefinancierd in het kader van het programma Erasmus+ via het Uitvoerend agentschap voor onderwijs, audiovisuele middelen en cultuur. U kunt contact opnemen met DG EAC op eac-epale@ec.europa.eu of per post:

Europese Commissie
DG Onderwijs en Cultuur
Unit B2 - Scholen en opleiders; meertaligheid
J-70, 04/197
B-1049 Brussel/België

N.B.: Het nieuws, de opinies en bronnen op de EPALE-website worden niet bekrachtigd door de Europese Commissie.