chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Over ons

EPALE is een meertalige gemeenschap met open lidmaatschap voor leerkrachten, docenten, onderzoekers, academici, beleidsmakers en alle professionals, die actief zijn in het volwassenenonderwijs in Europa.

De gemeenschap is het hart van EPALE. EPALE is opgebouwd rond het delen van content over volwassenenonderwijs, met inbegrip van nieuws, blogberichten, hulpmaterialen, evenementen en cursussen.

EPALE wordt gefinancierd door de Europese Commissie, als laatste ontwikkeling in de voortdurende inspanning de kwaliteit van het volwassenenonderwijs in Europa te verbeteren. Over het EU-beleid inzake volwassenenonderwijs kunt u hier meer lezen.

Leden van de gemeenschap kunnen in dialoog gaan met collega's uit het volwassenenonderwijs in Europa dankzij de functionaliteit van de website, onder meer in forums en reacties onder blogberichten. U kunt ook communiceren met uw collega's in Europa aan de hand van thematische onderdelen, waarvan de content is gestructureerd op basis van het onderwerp. Met de partnerzoekfunctie kunt u projecten opzoeken en professionele connecties maken.

EPALE heeft een sterk redactioneel beleid, gericht op de gemeenschap voor volwassenenonderwijs. Wij willen dat al onze gebruikers zich welkom voelen op deze website en dat ze de informatie vertrouwen die op dit platform wordt gepresenteerd. Onze volledige redactionele beleidsverklaring kunt u hier raadplegen (PDF; 135,1 kB).

Wij streven ernaar u te betrekken bij de ontwikkeling van EPALE, zodat het voldoet aan uw verwachtingen en u de nodige informatie bezorgt om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het volwassenenonderwijs in Europa.

Word nu lid en neem deel aan de grootste gemeenschap voor volwassenenonderwijs in Europa!

Let op: Het nieuws, de opinies en materialen die worden gepubliceerd op de EPALE-website worden niet ondersteund door de Europese Commissie.