chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Home

Nieuw op EPALE

De validering van niet-formele en informele competenties c.q. vaardigheden stond niet alleen in het programma voor een leven lang leren (LLL) en de voorlopers daarvan steeds weer centraal, maar heeft ook in het kader van Erasmus+ een hoge prioriteit. Waar zitten de kansen voor verdere ontwikkeling?
1 mei 2017
by NSS EPALE Nederland
(nl)
Toll-net(link is external) ontwikkelt samen met CVO Volt(link is external) een website met educatieve tools(link is external). Op de website vind je een overzicht van interessante educatieve tools, waarbij je door middel van filters kan op zoek gaan naar dé geschikte tool. Je vindt er zowel tools voor in de klas als voor online leren.

Toll-net ontwikkelt samen met CVO Volt een website met educatieve tools. Op de website vind je een overzicht van interessante educatieve tools, waarbij je door middel van filters kan op zoek gaan naar dé geschikte tool. Je vindt er zowel tools voor in de klas als voor online leren.

Hoe zou de arbeidsmarkt functioneren in 2050? Het is een intrigerende en moeilijke vraag om op te antwoorden. In projectiemodellen kost het al de grootste moeite om een adequaat en accuraat beeld te schetsen van wat ons in 2020 of 2025 te wachten staat, laat staan dat we goed kunnen inschatten hoe het over 33 jaar – in 2050 – zal zijn. De peildatum is te ver weg, de onbekenden en onzekerheden zijn talrijk.

21 april 2017
by Sarah Vansteenkiste
(nl)
De individuele leerrekening is volgens "de commissie SAP" het meest kansrijk als instrument om een leven lang leren van mensen met een opleiding tot en met mbo-niveau 4 te stimuleren. Deze variant van vraagfinanciering is structureler dan vouchers en beter in staat om de doelgroep te bereiken dan fiscale faciliteiten, terwijl verschillende partijen eraan kunnen bijdragen.

Kortom

Belangrijkste discussies

User Default Image
18 april 2017
by:Tijana Kljajevic
(und)
10 Reacties
30 maart 2017
by:Maria Idźkowska
(pl)
7 Reacties
11 april 2017
by:Kamil Śliwowski
(pl)
7 Reacties
31 maart 2017
by:Maria Idźkowska
(pl)
6 Reacties