chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 
We hebben meer dan
52420
leden

Home

Nieuw op EPALE

Het Kohnstamm Instituut heeft een literatuurstudie uitgevoerd: welke specifieke taalproblemen ervaren laaggeletterde ouderen, wat zijn voor hen belemmerende en bevorderde factoren om deel te nemen aan scholing en wat zijn effecten van interventies om taalvaardigheden van deze ouderen te verbeteren?

'Lezen is voor iedereen', dat is het motto van Eenvoudig Communiceren. Deze uitgeverij geeft al meer dan twintig jaar boeken en kranten uit in eenvoudig, begrijpelijk Nederlands.

15 april 2019
by NSS EPALE Nederland
(nl)

In 2019 kan iedere werkende van 45 jaar of ouder gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Hoe ziet je werk er in de toekomst uit? Iedereen denkt hier wel eens over na, een loopbaanadviseur kan mensen hiermee helpen. 

Learn for Life doet via het mobiliteitsproject EISEL expertise op om verdere vernieuwing van het Festival van het Leren te realiseren, met name door de vorming van duurzame regionale en lokale partnerschappen. 

Erasmus+ Projectresultaten

Belangrijkste discussies

User Default Image
27 maart 2019
by:EBSN CBS Editor
(en)
40 Reacties
29 maart 2019
by:Elena Trepule
(lt)
16 Reacties
User Default Image
28 maart 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
13 Reacties
User Default Image
25 maart 2019
by:Zintis Buls
(lv)
9 Reacties
User Default Image
01 april 2019
by:Aldis Lazda
(lv)
7 Reacties