chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektronisch platform voor volwasseneneducatie in Europa

 
 

Home

Nieuw op EPALE

In deze brochure legt Talentenwerf, het job- en opleidingspunt bouw, beknopt uit hoe je competentieversterkende trajecten in een aanbesteding kunt integreren via een stelpost door grote openbare werven zo veel mogelijk te benutten voor opleidingsprojecten voor werkzoekenden, schoolgaande jongeren en andere initiatieven. Zo kunnen de competenties van de plaatselijke bouwtalenten versterkt worden: een terugverdieneffect, dus.

Materialen

Eind september diende Vocvo haar beleidsplan van de pedagogische ondersteuning (2017-2020) in bij de overheid. Daarin filterden we de meest urgente uitdagingen in een wereld die voortdurend in verandering is. In het beleidsplan prioriteerden we 3 strategische doelstellingen: innovatie, expertise- en kennisontwikkeling, en het dienstverleningsconcept.

 

Eind september diende Vocvo haar activiteitenverslag in bij de overheid. In dit verslag rapporteren we over onze decretale ondersteuning aan de centra voor basiseducatie (CBE) en de centra voor volwassenenonderwijs (CVO) tijdens het schooljaar 2016-2017 en over de activiteiten van Wablieft.

Lees ik genoeg met mijn cursisten? Laat ik kansen liggen? Plezier beleven aan lezen, hoe kan dat met mijn cursisten? Waar vind ik materiaal voor mijn lessen? Leesplezier, wat is dat juist? Is leesplezier voor iedereen mogelijk? Waar vind ik inspiratie? Wat kan mijn centrum voor basiseducatie doen? Houden deze vragen je wel eens bezig? Noteer dan in jouw agenda, in het groot, op vrijdag 8 december: 'Dag van het leesplezier'.

Kortom

30 jaar Erasmus+

Belangrijkste discussies

05 oktober 2017
by:Maximilian Göllner
(de)
8 Reacties
09 oktober 2017
by:Tiina Tambaum
(et)
6 Reacties
09 oktober 2017
by:Ilze Seipule
(lv)
5 Reacties