chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Elektroniczna platforma na rzecz uczenia się dorosłych w Europie

 
 
We have over
53369
members

Home

Latest Content

Av Torhild Slåtto

For få år siden leste vi papiravisa på toget om morgenen. I dag er papiravisene nesten borte. De fleste har mobiltelefonen i hånda. Både nyheter og sosiale medier er godt tidsfordriv på veg til jobb. De fleste nordmenn har nå en moderne telefon. I aldersgruppen 12 til 49 år har 99 prosent smarttelefon. Teknologien, og i særdeleshet smarttelefonen, har erobret hverdagen vår.

Programmet for årets ICDE-konferanse Lifelong Learning Summet på Lillehammer i februar er nå lagt ut. Målet med konferansen er å skape en internasjonal møteplass hvor arbeidslivet og akademia sammen presenterer og diskuterer løsninger for livslang læring i framtiden. Stadige endringer i arbeidslivet – blant annet som følge av digitalisering – vil kreve et helt annet fokus på læring hele livet i tiden framover.

Som samarbeidspartnere til konferansen bidrar Kompetanse Norge med to sesjoner.

Arbeidslivet  er i rask endring, og vi må lære nytt gjennom hele karrieren. Livslang læring er ikke bare et slagord, men helt nødvendig. I februar 2019 vil Norges statsminister Erna Solberg snakke om livslang læring og digital omstilling på en stor, internasjonal konferanse om temaet. Konferansen finner sted på Lillehammer, med Senter for livslang læring (SELL) som primus motor. Andre kapasiteter som blir å se på konferansen er Audrey Azoulay, generaldirektøren i Unesco. Hun vil holde avslutningsforedraget. Blant andre hovedforedragsholdere er Google-direktør Iarla Flynn.