chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

Kalendarju

Työnhakutapahtuma aikuiseen makuun

Mibgħuta minn Linda JUNTUNEN 2 xhur 1 Ġimgħa ilu

L-Erbgħa 20 Marzu 2019
Helsinki
,

/epale/mt/file/helsinginkaupunkite-toimistopnghelsingin_kaupunki_te-toimisto.png

 

Helsingin kaupunki järjestää yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston kanssa kokopäiväisen työnhakutapahtuman Konepajan Brunossa 20. maaliskuuta kello 10–15. Tapahtuma on suunnattu yli 30-vuotiaille helsinkiläisille työnhakijoille. Paikalle ovat kaikki tervetulleita, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

Tapahtumaan on kutsuttu eri alojen työnantajia, jotka näkevät mahdollisuuden varttuneemmissa työnhakijoissa ja alanvaihtajissa. Työtehtäviä on tarjolla toimihenkilöistä suorittavaan työhön. Tarkoitus on luoda kohtaamisia ja saattaa työnantajat ja -hakijat saman katon alle tutustumaan toisiinsa. Paikalle saapuvan kannattaakin ottaa mukaan ansioluetteloita työnantajille jaettavaksi.

Tapahtumaan osallistuu runsas joukko työnantajia ja muita toimijoita. Mukana ovat muun muassa Niemi Palvelut, ISS, Mehiläinen Kotipalvelut, Airpro, StaffPoint, Värväämö, Helsingin Palvelukeskus, Securitas, Barona, Lidl, Hok-Elanto, Bolt Works, VMP Group, Heimo Palvelut, Transval Oy, RentCon, Rainmaker ja Seure. Luvassa on myös puheenvuoroja, jotka käsittelevät aikuisten oppisopimuskoulutusta, sosiaalista mediaa työnhaussa ja verkostojen merkitystä työnhaussa.

Tapahtumassa esitellään myös Helsinki-lisää, työnhakijoiden digitaitoja kehittävää Digirasti-hanketta, yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattua matalan kynnyksen ohjauspalvelu Työllisyyden Palvelutoria ja yristyspalvelun keskus NewCo Helsinkiä. Tapahtuma on osa Uudenmaan TE-toimiston Tahdolla Työhön -teemaviikkoa.

Lisätietoa TE-toimiston sivuilta: Työnhakutapahtuma aikuiseen makuun

Lingwa primarja:
Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Le
Avveniment online: 
Le
Organizzat minn: 
Helsingin kaupunki ja Uudenmaan TE-toimisto
It-tip ta' organizzatur: 
Avveniment ieħor
Grupp fil-mira: 
Akkademiċi, studenti, riċerkaturi fl-andragoġija
Netwerks u organizzazzjonijiet tat-Tagħlim tal-adulti
Tema indirizzata:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn