chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Pjattaforma Elettronika għat-Tagħlim għall-Adulti fl-Ewropa

 
 

Kalendarju

ELTAM Days 2019 – Empowering 21st Century Learners and Educators: Meeting Challenges, Exploring Solutions

Mibgħuta minn Jelena Bojovic 4 xhur 2 ġimgħat ilu

Il-Ġimgħa 21 Ġunju 2019 to Is-Sibt 22 Ġunju 2019
Nikšić
,

Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, uz finansijsku podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, kao i podršku Regionalne kancelarije Stejt dipartmenta za programe engleskog jezika (RELO) sa sjedištem u Beogradu, Filološkog fakulteta u Nikšiću, izdavačke kuće Pearson iz Beograda i organizacije SOL (Sharing One Language), organizuje prvu međunarodnu i petu nacionalnu konferenciju za nastavnike engleskog jezika - ELTAM dani 2019. Dvodnevni program rada konferencije je akreditovan kroz seminar koji se nalazi u Katalogu programa stručnog usavršavanja nastavnika pod rednim brojem 32.

Obezbijeđene su i brojne nagrade za učesnike zahvaljujući Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Britanskom savjetu, izdavačkoj kući Pearson Beograd, Stranoj knjizi Nikšić, Educational Centre Podgorica, kao i školi stranih jezika Waves Budva. Ljetnji trening program za jednog nastavnika obezbjeđuje organizacija SOL.

Pruža se prilika nastavnicima iz obrazovnih institucija u Crnoj Gori i drugim pojedincima da prijave prezentacije u skladu sa temom konferencije. Link za prijave radionica je http://eltam.me/online/call-for-papers-for-eltam-days-2019/.  Prijava radionica traje do 19. marta. Možete prijaviti: prezentovanje primjera dobre nastavne prakse (15 minuta), demo čas (20 minuta) ili radionicu (60 minuta). Prezentovanje na nacionalnim, regionalnim i međunarodnim konferencijama u oblasti obrazovanja je prepoznato Pravilnikom o vrstama zvanja, uslovima, načinu i postupku predlaganja i dodjeljivanja zvanja nastavnicima (član 19).

Zahvaljujući finansijskoj podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, biće pokriveni troškovi kotizacije i putni troškovi (povratna autobuska karta) za prva tri registrovana nastavnika iz svake od navedenih opština, udaljene više od 130 km od Nikšića (Bijelo Polje, Berane, Mojkovac/Petnjica, Pljevlja, Andrijevica, Plav/Gusinje, Rožaje i Ulcinj). Registracija će biti otvorena od 20. marta.

 

Kotizacija za učešće

 

Za ELTAM članove i članove partnerskih udruženja – 25,00€

Za nastavnike koji nijesu članovi Udruženja ELTAM – 40,00€

 

Uplata kotizacije se može izvršiti do 17. maja na žiro-račun 510-9191-15- CKB.

 

Za sva pitanja i nedoumice možete se obratiti Udruženju putem imejl adrese: eltam@t-com.me .

 

Lingwa primarja:
Tip ta' avveniment: 
Konferenza
Ħlas mitlub għall-attendenza: 
Iva
Data ta' għeluq għar-reġistrazzjoni: 
20/03/2019
Avveniment online: 
Le
Organizzat minn: 
Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Regionalna kancelarija Stejt dipartmenta za programe engleskog jezika (RELO) sa sjedištem u Beogradu, Filološki fakultet u Nikšiću, izdavačke kuće Pearson iz Beograda i SOL (Sharing One Language),
It-tip ta' organizzatur: 
Avveniment ieħor
Dettalji ta' kuntatt: 
eltam@t-com.me
Grupp fil-mira: 
Akkademiċi, studenti, riċerkaturi fl-andragoġija
Tema indirizzata:
Miri u objettivi: 
Cilj konferencije je unapređivanje stručnih kompetencija nastavnika engleskog jezika kroz proširivanje znanja o inovacijama, kreativnim metodama i tehnikama rada, kao i razmjena iskustava i primjera dobre prakse. Zahvaljujući institucijama i organizacijama koje podržavaju ovaj događaj, na konferenciji je planirano da govore eminentni stručnjaci iz oblasti metodike engleskog jezika iz zemlje, regiona i šire.
Tags:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn