chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Jaunākais saturs

Vi arbetar med pedagogik på tre finska studieförbund. I den här bloggen kommer vi att berätta om våra upplevelser av vuxenutbildning i ett europeiskt sammanhang. Vi ska utveckla vår pedagogiska kompetens och våra färdigheter genom att delta i ERASMUS+ KA1-projektet ”European Educational Know-how Supporting Civil Society”.

I oktober 2018 deltog jag på kursen Intercultural Communication in Education. Kursen ordnades av organisationen DOREA som redan var bekant för mig sedan tidigare (link is external). Sammanlagt 12 deltagare från fem olika länder samlades i Split, Kroatien för att lära sig om interkulturell kommunikation. Finland, Sverige, Estland, Slovenien och Italien var de nationaliteter som fanns representerade. Vår utbildare var Helen Callanan som har en betydande internationell karriär bakom sig och som har arbetat runt om i världen som konsult och utbildare i interkulturell kommunikation, bland annat i krigsområden och krissituationer.

  •  
  • Lapa 1
  • "

Īsumā

Esiet sveicināti Ziemeļvalstu portālā, kurā ir iekļauts saturs no visām piecām Ziemeļvalstīm.

 Dānija

 Somija

 Īslande

 Norvēģija

 Zviedrija

Populārākās diskusijas

Lietotāja Emil Thirup-Sorknæs attēls
0 Comments
15 Maijs 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal