chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma

 
 

Kalendārs

21. századi technológia az idősgondozásban

Publicēja Anita Téringer pirms 1 mēnesis 2 nedēļas

Ceturdiena 9 Maijs 2019
Budapest
,

Mit jelent a demográfiai változások által kikényszerített szakmai megújulás az idősgondozásban? Hogyan segítheti a gondozók munkáját és az idősek mindennapi életét a korszerű technológia? Melyek azok az okoseszközök és alkalmazások, amelyek az otthoni önálló életvitelt, az aktív és egészséges időskort segítik, megkönnyítve ezzel a gondozók és családtagok munkáját?


Ezekre a kérdésekre szeretnénk választ adni a rendezvény előadásaival, az idősgondozásban érintettek (kutatók, gondozók, pedagógusok, távgondozási eszközök gyártói) között zajló beszélgetésekkel.

A rendezvény egyben az interneten keresztül elvégezhető továbbképzési program megnyitója, amely felkészíti a résztvevőket az idős emberek otthonába telepített, életfunkciók megfigyelésére, riasztásra alkalmas okoseszközök és az aktív idősödést, önálló életvitelt segítő, interneten keresztüli kapcsolatteremtést, kommunikációt, tanulást támogató technológiák alkalmazására. A képzési programot Magyarország, Anglia, Spanyolország, Írország és Franciaország szakembereinek konzorciuma fejlesztette a Grandis XXI. Erasmus+ projekt támogatásával, éppen ezért az első, kísérleti kurzus minden országban ingyenesen elvégezhető.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, ha szeretne részt venni, mielőbb regisztráljon, mert a létszám korlátozott.

További információ és regisztráció a grandis.prompt.hu/hu/content/meghivo oldalon!

Primārā valoda:
Pasākuma veids: 
Profesionālās pilnveides pasākums
Dalības maksa: 
Reģistrācijas termiņš: 
22/04/2019
Tiešsaistes pasākums: 
Organizētājs: 
PROMPT-H Kft.
Organizatora veids: 
Cits notikums
Kontaktinformācija: 
H-2100 Gödöllő, Testvérvárosok útja 28. www.prompt.hu
ES projekta Nr.: 
2016-1-HU01-KA202-023044
Pārstāvju skaits: 
< 100
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn