chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

Epale

Europos suaugusiųjų mokymosi elektroninė platforma

 
 

Naujausia informacija

Norge hadde en kompetansereform for to år siden. Nå er det tid for en ny reform, med det målet å styrke mulighetene for å lære hele livet for alle. Regjeringens ambisjon er at det norske systemet for utdanning og livslang læring skal svare fleksibelt og smidig på endringer i kompetansebehov. For å lykkes i dette må både regjerningen, arbeidsgiverne og arbeidstakerne bidra til reformen.

Ekspertutvalget for etter- og videreutdanning publiserte nylig rapporten Lærekraftig utvikling. Arbeidet ble ledet av Simen Markussen, seniorforsker ved Frisch-senteret.

 

Erasmus+-projektet "Volunteers in Language Learning for Refugees project (ViLL)" samler, udvikler og deler god praksis omkring inddragelse af frivillige i sprogindlæring. Fokus er på, hvordan frivillige kan bidrage til den formelle undervisning planlagt og udført af sprogunderviseren.

Apibendrinimas

Sveikiname apsilankius Šiaurės šalių portale, kuriame pateikiamas turinys iš visų penkių Šiaurės šalių.

 Danija

 Suomija

 Islandija

 Norvegija

 Švedija

Pagrindinės diskusijos

Emil Thirup-Sorknæs portretas
0 Comments
15 Gegužė 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal