chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

Epale

Europos suaugusiųjų mokymosi elektroninė platforma

 
 

Kalendorius

Työnhakutapahtuma aikuiseen makuun

Paskelbė Linda JUNTUNEN Prieš 2 mėn. 1 savaitė

Trečiadienis 20 Kovas 2019
Helsinki
,

/epale/et/file/helsinginkaupunkite-toimistopnghelsingin_kaupunki_te-toimisto.png

 

Helsingin kaupunki järjestää yhteistyössä Uudenmaan TE-toimiston kanssa kokopäiväisen työnhakutapahtuman Konepajan Brunossa 20. maaliskuuta kello 10–15. Tapahtuma on suunnattu yli 30-vuotiaille helsinkiläisille työnhakijoille. Paikalle ovat kaikki tervetulleita, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita.

Tapahtumaan on kutsuttu eri alojen työnantajia, jotka näkevät mahdollisuuden varttuneemmissa työnhakijoissa ja alanvaihtajissa. Työtehtäviä on tarjolla toimihenkilöistä suorittavaan työhön. Tarkoitus on luoda kohtaamisia ja saattaa työnantajat ja -hakijat saman katon alle tutustumaan toisiinsa. Paikalle saapuvan kannattaakin ottaa mukaan ansioluetteloita työnantajille jaettavaksi.

Tapahtumaan osallistuu runsas joukko työnantajia ja muita toimijoita. Mukana ovat muun muassa Niemi Palvelut, ISS, Mehiläinen Kotipalvelut, Airpro, StaffPoint, Värväämö, Helsingin Palvelukeskus, Securitas, Barona, Lidl, Hok-Elanto, Bolt Works, VMP Group, Heimo Palvelut, Transval Oy, RentCon, Rainmaker ja Seure. Luvassa on myös puheenvuoroja, jotka käsittelevät aikuisten oppisopimuskoulutusta, sosiaalista mediaa työnhaussa ja verkostojen merkitystä työnhaussa.

Tapahtumassa esitellään myös Helsinki-lisää, työnhakijoiden digitaitoja kehittävää Digirasti-hanketta, yli 30-vuotiaille työnhakijoille suunnattua matalan kynnyksen ohjauspalvelu Työllisyyden Palvelutoria ja yristyspalvelun keskus NewCo Helsinkiä. Tapahtuma on osa Uudenmaan TE-toimiston Tahdolla Työhön -teemaviikkoa.

Lisätietoa TE-toimiston sivuilta: Työnhakutapahtuma aikuiseen makuun

Pirminė kalba:
Dalyvio mokestis: 
Ne
Renginys internete: 
Ne
Organizatoriai: 
Helsingin kaupunki ja Uudenmaan TE-toimisto
Organizatoriaus tipas: 
Kitas renginys
Tikslinė grupė: 
Andragogikos dėstytojai, studentai ir tyrinėtojai
Suaugusiųjų mokymo tinklai ir organizacijos
Nagrinėjama tema:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn