chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Minőség

Lezárult az OpenQAsS Erasmus+ projekt, amelynek célja ingyenes tananyagok, informatikai eszközök fejlesztése volt szakképző és felnőttképző intézmények számára. A fejlesztésben öt ország (Magyarország, Spanyolország, Olaszország, Egyesült Királyság, Írország) szakemberei vettek részt, a koordinátor a magyar iTStudy Hungary Oktató és Kutatóközpont volt.

Milyen a jó kémiatanár? Színvonalas-e a magyar kémiaoktatás?

A díj elsősorban a magyarországi kémiatanárok elismerését célozza, de a határon túli iskolákban, magyar nyelven tanító kémiatanárok is javasolhatók. A rangos elismerésre jelölést az iskolák igazgatóin, tanári munkaközösségein, kollégákon kívül egykori és jelenlegi diákok is adhatnak. Bővebb információ itt.

Egy nemzetközi vizsgálat, ami 13 minőségbiztosítási rendszert hasonlított össze, elismerő tanúsítványt adott az osztrák minőségbiztosítási keretrendszernek, az Ö-Certnek. A szakértők a minőségbiztosítási keretrendszer jövőjét egy konferencia keretén belül vitatták meg.