chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

EPALE A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 
Több mint
54152
tagunk van

Címlap

Legfrissebb tartalom

A foglalkozások és készségek tekintetében jelentkező kihívások kezdenek nagyszabású hatásokat gyakorolni a cégekre, a kormányzatra és az egyénekre a nemzetközi közösségeken keresztül. Mit tartogat a jövő? Hogyan tud kellően informált lenni, továbbá társadalmilag tudatos döntéseket hozni mikor a foglakozások és készségek terén ilyen jelentős törésvonalak húzódnak?

2019. május 15-16-án került megszervezésre a „Partnerségben a közművelődéssel” című kétnapos nemzetközi konferencia a Lakitelki Népfőiskolán. A konferencia az NMI Művelődési Intézet Nkft.

18 június 2019
by Adrienn Leffler
(hu)

A negyedik ipari forradalomban új munkakörök és foglalkozások jönnek létre, így természetesen az iskolában tanított tartalmaknak is folyamatosan meg kell újulni.

Az új stratégia alapja három pilléren nyugszik, melynek főbb elemei a következők:

1. Karrierlehetőség

Hogyan kell tanítani a szenior korosztályt? Erre keresték a választ a budapesti Shetland Nyelviskola munkatársai, és Erasmus+ projektjük során meg is találták.

18 június 2019
by Györgyi Bajka
(hu)
Erasmus+ Projekteredmények

Népszerű vitatémák