chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

Milyen jelentősége van a Nemzeti Képesítési Keretrendszernek (NKK)? Hogyan mérhetjük és értékelhetjük a hatását?

A Nemzeti Képesítési Keretrendszereket Európa-szerte gyorsan kifejlesztették. A legújabb eredményeket igazolja a politikai döntéshozók és szakemberek  velük kapcsolatos egyre növekvő érdeklődése.  Az esemény célja ösztönözni a nyitott és kritikai véleményalkotást az NKK jelenlegi és jövőbeli szerepéről. 

Fejér Gábor Tamás régóta próbálja megmutatni és használni azt a rekreációs módszert, amely a táncterápiából nyert tapasztalatok alapján nyugszik, a ritmushangszerek bevonásával. A pszichodinamikus mozgás és táncterápiás csoportvezető 20 éve tanít a Zsámbéki Premontrei Gimnázium, Szakgimnázium és Szakközépiskolában, ahol létrehozta a FELNŐTT JÁTSZÓHÁZ-at. A játszóház egy közös műhelymunkára gyűjti össze a Zsámbéki Medence pedagógusait, illetve a segítő foglalkozásúakat.

12 szeptember 2017
by Ágnes Cserkúti
(hu)

A szakterületek evolúciója, azaz a hangsúlyok eltolódása új szakmák "születését" régebbi szakmák "elhalását" illetve elfelejtődését vonja következményként maga után. A szakterületek evolúciója jelentheti még olyan eddig még nem létező szakmák születését is a jövőben, amelyre a nemzet gazdaságnak szüksége lehet a jövőben. A szakterületek (pl. elektronika; mechatronika stb.) differenciálódása a szakterületek evolúciójának egyik következménye lehet.

5 szeptember 2017
by Zsolt Ágoston
(hu)
1 Hozzászólások

Dióhéjban

Az Erasmus+ 30 éve

Népszerű vitatémák

11 szeptember 2017
by:Christian BERNHARD
(de)
14 Hozzászólások
02 szeptember 2017
by:NSS EPALE Nederland
(en)
3 Hozzászólások
31 augusztus 2017
by:Rumen HALACHEV
(en)
2 Hozzászólások
User Default Image
31 augusztus 2017
by:Jackie Howie
(en)
2 Hozzászólások
User Default Image
29 augusztus 2017
by:Monika Chmura
(pl)
2 Hozzászólások