chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

Az EPALE Dora Redruellóval, a Coimbrai Szélütés Egyesület (Associação de Paralisia Cerebral de Coimbra – APCC) munkatársával beszélgetett arról, hogy hogyan állított ki csapatával a validáció eredményeképp több mint 250 bizonyítványt fogyatékossággal élők számára.
28 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)
2016. november 28–29-én a Cedefop konferenciát rendezett arról, hogy hogyan tehetjük láthatóvá a tanulást. Az EPALE tanulói támogatásért felelős tematikus koordinátora, Gina Ebner volt az alacsony képzettségű felnőttek tanulási eredményeinek validációjával foglalkozó egyik műhelytalálkozó előadója. Ebben a blogbejegyzésben megosztja a műhelytalálkozó legfontosabb üzeneteit és mozzanatait.
28 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)
A hónap kiemelt témája, a validáció áttekintésének részeként George K. Zarifis, a Thesszaloniki Arisztotelész Egyetem továbbképzéssel foglalkozó docense a validációval kapcsolatos elképzelések eredetét, valamint azt járja körül, hogy hogyan öltenek ezek testet az európai szakpolitikákban és milyen kihívásokkal kell még ezen a téren szembenézni.
28 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)

Az Enterprise Europe Network és a Magyar Nemzeti Kereskedőház közösen szervezett kerekasztal-beszélgetést a hazai kis és közepes vállalkozások (kkv-k), az őket támogató állami- és piaci intézmények, valamint más szakmai szervezetek képviselői számára. Az esemény lehetőséget biztosított a tapasztalatok megosztására, és a kkv szektor versenyképességét növelő lehetőségek és gátló tényezők megvitatására.

19 április 2017
by Györgyi Bajka
(hu)

Dióhéjban

Népszerű vitatémák

User Default Image
18 április 2017
by:Tijana Kljajevic
(und)
10 Hozzászólások
11 április 2017
by:Kamil Śliwowski
(pl)
8 Hozzászólások
30 március 2017
by:Maria Idźkowska
(pl)
7 Hozzászólások
09 április 2017
by:Jumbo KLERCQ
(nl)
6 Hozzászólások
31 március 2017
by:Maria Idźkowska
(pl)
6 Hozzászólások