chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Eseménynaptár

Üdvözli az új EPALE naptár! A naptárt az Ön igényeit szem előtt tartva hoztuk létre és indítottuk el. Itt tesszük közzé a jelentősebb felnőttkori tanulással kapcsolatos eseményeket, valamint felnőttoktatási- képzési szakembereknek szóló képzési lehetőségeket és konferenciákat szerte Európából. Ahogy az EPALE közösség bővül, egyre több eseményt adunk majd hozzá a naptárhoz.

Ossza meg Ön is információit! Az elkövetkező hónapokban Ön is közzéteheti majd a saját eseményeit, és felhívhatja rájuk a szakemberek figyelmét egész Európában.

A naptár használata

A naptárban az eseményeket ország, az esemény nyelve, témája, dátuma, célcsoportja és a közzétett esemény típusa alapján lehet keresni. Kattintson a naptárelemre az eseményhez kapcsolódó összes információ megtekintéséhez.

Mint mindig, most is szívesen megismernénk a véleményét. Ha bármilyen kérdése vagy javaslata van a naptárral kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az EPALE ügyfélszolgálatán keresztül, vagy a Twitteren az @EPALE_EU címen.

Megjegyzés: a naptárban szereplő eseményeket nem az Európai Bizottság támogatja. Javasoljuk, hogy nézzen utána az eseményeknek, hogy valóban megfelelnek-e az elvárásainak. Az Európai Bizottság nem tehető felelőssé azért, ha az EPALE naptárban bármelyik eseményt törlik. A felhasználóknak azt tanácsoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizzék az események webhelyeit, hogy biztosan a tudomásukra jusson minden az eseményt érintő esetleges változás.

Például, 13/12/2017
kedd 12 december 2017 - szerda 13 december 2017, France

15ème Rencontre Nationale FFFOD «Homme – Machine : quel accompagnement en FOAD ?»

15ème Rencontre Nationale FFFOD «Homme – Machine : quel accompagnement en FOAD ?» 12 & 13 décembre 2017 – Châlons en Champagne – Grand Est avec l’ARIFOR

Accompagnatrice périphérique aujourd’hui, vantée pour sa capacité paradoxale à massifier les apprentissages tout en les individualisant, la machine pourrait occuper demain une place bien plus centrale. Quelles sont les limites actuelles et futures du compagnonnage des machines ? Et quelles sont celles que l’homme pourrait lui fixer demain ?

kedd 12 december 2017, Turkey

Carsamba Public Education Center / EPALE Meeting

EPALE information meeting is planned for our public education centers teachers and qualified instructors on 12th December 2017 from 14 pm - 16 pm at Çarşamba adult education center conference hall.

We are inviting all adult education providers and  educators our EPALE meeting.

28 november 2017
by alper tekcan
Címkék:
kedd 12 december 2017, Netherlands

Versterk de lokale samenwerking | inspiratiemiddag

Lokale samenwerking tussen gemeente, zorg en welzijn is belangrijk om cliënten en hun mantelzorgers goed te ondersteunen. Nu mensen langer thuis blijven wonen is het extra belangrijk dat formele en informele zorg soepel op elkaar aansluiten. Op dinsdag 12 december organiseert Movisie een inspiratiemiddag over het thema samenspel.

szerda 13 december 2017, Belgium

Workshop Alfabetisering en Migratie in Brussel

 

Op 13 december organiseert BIAL (Brussels Institute for Applied Linguistics), een onderzoeksgroep binnen de afdeling Toegepaste Taalkunde van de VUB, de (gratis) studiedag 'Alfabetisering en migratie in Brussel'.

Zowel nationale als internationale sprekers passeren de revue:
• Ludwig Willaert (CBE Brusselleer)
• Maria Herraz (Lire et Écrire)
• Leonel Ruiz Miyares (Cuba)
• Julio Monteiro (Brazil)

szerda 13 december 2017, Belgium

Journée d’ études sur l’alphabétisation et la migration

Le BIAL (Bruxelles Institute for Applied Linguistics en anglais) est un groupe de recherche au sein du Département de Linguistique Appliquée de la VUB, qui mène des recherches axées sur le transculturalisme et le multilinguisme. 

Il organise le 13 décembre 2017 une journée d'étude consacrée à l’alphabétisation et la migration

La matinée sera consacrée à la présentation d' expériences cubaines et brésiliennes.

szerda 13 december 2017, Spain

Jornada de Madrid conmemorativa del Año de la Educación para Adultos en Europa.

Desde la Consejería de Educación e Investigación de la Comunidad de Madrid se ha organizando una Jornada para la conmemoración de 2017 como Año de la Educación de Adultos en Europa, que tendrá lugar el próximo día 13 de diciembre de 2017 a las 10h en el IES Beatriz Galindo. Se trata de una gran oportunidad para que todos (equipos directivos, profesores y alumnos) puedan compartir experiencias y participar en un acto que nos ayude a poner en su lugar a nuestra querida Educación de Adultos.

12 december 2017
by Diego Redondo M...
szerda 13 december 2017, Czech Republic

Seminář "Kariérové poradenství - otevřené a respektující"

Kariérové poradenství - otevřené a respektující

Datum konání: 13.12.2017

Místo konání: IQ Roma servis, Vranovská 846/45, Brno

Centrum Euroguidance ve spolupráci s IQ Roma servis

vás zve na seminář "Kariérové poradenství - otevřené a respektující"

 

Seminář se koná 13.12.2017 od 13h

V prostorách IQ Roma servis - Vranovská 846/45, Brno

 

11 december 2017
by Daniela Krtičková