chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Az európai felnőttképzés elektronikus platformja

 
 

Szerepvállalás

A tanároktól a szakpolitikai döntéshozókig – az EPALE mindenkinek kínál valamit, aki a felnőttképzési ágazatában dolgozik. Tekintse meg a közösséghez történő csatlakozással járó előnyöket, és ismerje meg, hogyan vállalhat Ön is aktív szerepet:

Hogyan vehet részt a beszélgetésekben

Az EPALE egyedülálló lehetőséget kínál Önnek arra, hogy megossza a különféle témakörökben a nézeteit és az elképzeléseit a felnőttképzésben dolgozó más szakemberekkel. A beszélgetésekhez bárki csatlakozhat – egyszerűen csak jelentkezzen be a fiókjába. A legnépszerűbb beszélgetéseket a kezdőlap jobb oldalán találhatja meg.
Saját beszélgetés indításához kattintson a főmenüben a „Vitatémák” lehetőségre, és válassza ki azt a témát, amely legközelebb áll az Ön témaköréhez (pl. Elektronikus tanulás). Ezután a jobb oldalon kattintson a „Tartalom létrehozása” -> „Vita” lehetőségre.

Keressen partnereket felnőttképzési projektekhez, és vitasson meg ötleteket

Az EPALE partnerkereső eszközével partnereket kereshet a saját szakterületén, új projekteket találhat, és saját maga is indíthat egyet. Ha olyan privát területre van szüksége, ahol az elképzeléseket megbeszélheti a projektpartnereivel, együttműködési teret is létrehozhat. Az együttműködési terek olyan privát területek, ahol a partnereivel különféle témákat vitathatnak meg, fájlokat oszthatnak meg egymással, illetve tájékoztathatják egymást a hírekről és az eseményekről.

Bővebben az EPALE partnerkeresőjéről

Csatlakozzon egy felnőttképzéssel foglalkozó gyakorló szakemberi közösséghez

A felnőttképzés tág terület. Ha valamilyen konkrét témakör érdekli, például az egész életen át tartó tanulás a börtönben vagy a családi tanulás, akkor javasoljuk, hogy csatlakozzon egy gyakorló szakemberi közösséghez.  A gyakoroló szakemberi közösségek az EPALE felhasználói által létrehozott olyan nyitott területek, ahol a hasonló gondolkodású emberek összegyűlhetnek, és megvitathatják az adott témákat, fájlokat oszthatnak meg egymással, illetve tájékoztathatják egymást az elképzeléseikről és más információkról. Nézze meg az EPALE gyakoroló szakemberi közösségeinek teljes listáját, és ha nem talál olyat, ami érdekli – hozzon létre egyet saját maga!

Észrevételek megfogalmazása a közzétett tartalmakról

Az EPALE webhelyén közvetlenül párbeszédbe léphet az Ön által olvasott blogbejegyzés vagy hír szerzőjével. Egyetért velük? Vagy esetleg más a véleménye? Egyszerűen tájékoztassa a szerzőt egy megjegyzésben arról, hogy mit gondol.