chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Naptár

Strokovni posvet - »Položaj LGBT-starejših oseb v Sloveniji«

Megosztotta Maruša Bajt 10 hónap 1 hét óta

kedd 19 december 2017
Ljubljana
,

 

Na strokovnem posvetu bomo z različnimi domačimi in tujimi strokovnjakinjami in strokovnjaki spregovorili o skrbeh, težavah in izzivih s katerimi se v naši družbi in v različnih institucijah soočajo LGBT-starejši. Med strokovnimi govorkami in govorci bodo med drugimi: Aaron Tax,  direktor zagovorništva pri SAGE, eni osrednji nevladnih organizacij v ZDA, ki se ukvarja s skrbjo za LGBT-starješe; dr. Simona Topolinjak, Oddelek za zdravje in socialno varstvo Mestne občine Ljubljana; mag. Barbara Purkart, pomočnica direktorice za strokovne zadeve v Domu starejših občank in občanov Ljubljana Vič-Rudnik; mag. Tanja Skornšek Pleš, vodja Sektorja za razvoj storitev in programov na Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti; Jaka Bizjak, sekretar Skupnosti socialnih zavodov Slovenije.

Program strokovnega srečanja bo na voljo v kratkem, že zdaj pa se na strokovni posvet prijavite na tej povezavi.
 

/epale/hu/file/strokovniposvetlegebitrajpgstrokovni_posvet_legebitra.jpg

 

/epale/hu/file/logotipilegebitrastrokovniposvetpnglogotipi_legebitra_strokovni_posvet.png

 

Strokovni posvet poteka ob podpori Mestne občine Ljubljana in Veleposlaništva Združenih držav Amerike v Ljubljani. Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

 
 
 
 
 
Elsődleges nyelv:
Részvételi díj: 
Nem
Regisztráció határideje: 
14/12/2017
Online esemény: 
Nem
Szervező: 
LEGEBITRA
Szervező típusa: 
Más esemény
Elérhetőség: 
T: 01 430 51 44; E: info@legebitra.si
Célcsoport: 
Felnőttkori tanulással foglalkozó hálózatok és szervezetek
Projektek és együttműködések
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn