chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Az európai felnőttképzés elektronikus platformja

 
 

Hírek

„Nyelvparádé”, a nyelvtanulási lehetőségek vására

01/09/2016
Nyelv: HU

2016. szeptember 9-11. között immár 17. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb nyelvtanulási lehetőségeket kínáló vására. Az érdeklődők minden nyelvtanulással, nyelvgyakorlással kapcsolatos kérdésre választ kaphatnak, sőt ingyenes próbanyelvvizsgán, bemutató órákon és különleges témájú előadásokon is részt vehetnek.

A háromnapos, ingyenes rendezvényen közel 100 kiállító várja mindazokat, akik itthon vagy külföldön szeretnék nyelvtudásukat fejleszteni, egy újabb idegen nyelvet szeretnének megtanulni, esetleg az új nyelvtanulási trendek, módszerek, nyelvvizsga típusok és azok követelményei iránt érdeklődnek. A legrangosabb budapesti nyelviskolák, országos nyelvvizsgaközpontok, nyelvi utaztatók, nyelvkönyvkiadók és szoftverfejlesztők újdonságokkal és jelentős kedvezményekkel várják a kiállítás látogatóit.

A Nyelvparádéhoz kapcsolódóan a kizárólag nyelvtanárok részére szervezett „Miért, mikor és hogyan használj IKT- eszközöket a nyelvórán? című, részvételi díjhoz kötött szakmai konferencián az érdeklődők megismerkedhetnek a digitális technológia kínálta legújabb lehetőségekkel. A szakmai konferencia célja, hogy megmutassa, nem ördöngösség a digitális eszközök használata, valamint hogy kézzelfogható ötleteket, feladatokat nyújtson a nyelvtanárok számára, amelyekkel megújíthatja tanítási eszköztárát.

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn