chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Naptár

Informacione tehnologije 2018. na Žabljaku

Megosztotta Olivera Markovic 8 hónap 2 hét óta

kedd 19 december 2017 - vasárnap 24 december 2017
Žabljak
,

INFORMACIONE TEHNOLOGIJE 2018, 23. Međunarodni naučno-stručni skup   će se održati od 19. do 24. februara 2018. godine na Žabljaku.

Na Skupu će biti organizovana predavanja i rasprave na okruglim stolovima o trendovima razvoja informaciono-komunikacionih tehnologija u svijetu, kao i aktuelnim zbivanjima iz ove oblasti u Crnoj Gori.

Nastupajuća konferencija podržana od strane IEEE udruženja i IEEE sekcije za Srbiju i Crnu Goru. Radi podizanja vidljivosti i rejtinga konferencije i poboljšanja kvaliteta radova preporučuje se autorima da radove pišu na engleskom jeziku. Radovi napisani na engleskom jeziku biće predloženi IEEE udruženju za publikaciju u IEEE Xplore bazu.

U dogovoru sa Organizacionim odborom Skupa zainteresovane institucije mogu organizovati prezentacije svojih naučno-istraživačkih, stručnih, razvojnih i proizvodnih projekata i dostignuća.

Autorski radovi prijavljeni za prezentovanje na Skupu će biti recenzirani i odabrani na bazi kompletnog rada. Radove treba pisati prema uputstvu koje se nalazi na sajtu http://www.it.ac.me/ .

Elsődleges nyelv:
Eseménytípus: 
Szakmai nap
Részvételi díj: 
Nem
Online esemény: 
Nem
Szervező típusa: 
Más esemény
Tárgyalt téma:
Címkék:
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn