chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Blog

Az EPALE februári fókuszában: A felnőttkori tanulás hasznosulása

01/02/2017
by Györgyi Bajka
Nyelv: HU
Document available also in: EN SV BG ES ET IT EL NL DE PL SL FR LT HR FI CS MT PT DA

Februárban az EPALE kiemelt figyelmet szentel a felnőttkori tanulás hasznosulásának. Ez alatt az idő alatt az EPALE nemzeti támogató szolgálatai különböző cikkeket, esettanulmányokat és más szakmai anyagokat tesznek közzé a felnőttkori tanulás jótékony hatásairól a tanulók, a társadalom és a gazdaság vonatkozásában.

A kutatások azt mutatják, hogy a felnőttkori tanulás jótékony hatással van a tanulók boldogságára, egészségére, nyitottságára és termelékenységére. A felnőttkori tanulásban való részvétel továbbá csökkenti a bűnözési és szegénységi rátákat és növeli az aktív állampolgárságot.

 

 

Nézzen körül, hogy milyen tartalmak találhatók már most a témában az EPALE-n és maradjon velünk az új, februári közzétételek megismeréséhez.

Blogbejegyzések

 

Dokumentumok

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn
Megjegyzések frissítése

1 - 3/3 megjelenítése
 • Zane Brikovska képe

  Hello,

  I am looking for possible partners in Erasmus+ with sound experience in language teaching of host society for adult migrants. Looking forward hearing from you. thanks,  Zane

  project manager for migrant office in north of Iceland

  zane@akureyri.is

 • Rumen HALACHEV képe

  Hello Zane,

  You can use the EPALE's Partner Search tool to register your organisation and submit a partner request. You can learn more about the Partner Search here.

  For any questions don't hesitate to contact EPALE's Icelandic team.

  Kind regards,

  Rumen

 • Elena Trepule képe

  Žmogaus smegenų neuroplastiškumo dėka, mokymasis net ir brandžiame ar dar vėlesniame amžiuje skatina fizinius pakitimus žmonių smegenyse. Neuroplastiškumo dėka, žmogus iki gilios senatvės gali mokytis, adaptuotis ir.... svarbiausia - keistis.