chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 
Több mint
53243
tagunk van

Címlap

Legfrissebb tartalom

A 2019-es európai parlamenti választásokra nyugtalan időszakban kerül sor. Brexit, adósság- és pénzügyi válság, migrációs és menekülthullámok: számtalan európai dimenziójú kihívás kíván közös, európai megoldást. Ez az európai parlamenti választásokat új fénybe helyezi, mivel azok soha nem látott lehetőséget teremtenek az Európa jövőjéről folytatott elképzelések megvitatására.

20 május 2019
by Wochenschau Ver...
(de)

Hogyan használhatóak a gyakorlatban az oktatás, a képzés és az ifjúsági munka során az Erasmus+ projektek eredményei? Milyen pedagógiai, módszertani újítások tehetik sikeresebbé az oktatás-képzés és ifjúság területén működő intézményeket? Hogyan fejleszthetjük az Erasmus+ program révén szervezetünk/intézményünk munkatársainak tudását, oktatási módszereit?

A konferencia fókuszában az élményalapú tanulás, illetve azok az Erasmus+ projektek állnak, amelyek innovatív módszerekkel tettek és tesznek:

A kaposvári Hotel Dorottyában 2019. május 16-17-én megrendezendő Somogy Megyei Állásbörze és Karriernapon a Somogy Megyei Kormányhivatal is részt vesz kiállítóként.

A rendezvény célja, hogy az aktuális munkaerő-piaci helyzetkép bemutatásával az álláskeresők és a térség munkaerő-piaci lehetőségei iránt érdeklődő látogatók számára információkkal, álláshelyek közvetítésével járuljon hozzá a foglalkoztathatóság esélyeinek növeléséhez, kézzelfogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között.

10 május 2019
by Adrienn Ivanics
(hu)
Erasmus+ Projekteredmények

Népszerű vitatémák

05 május 2019
by:Ginta Salmina
(lv)
8 Hozzászólások
13 május 2019
by:EPALE Moderator
(en)
5 Hozzászólások