chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal EPALE Nemzeti Támogató Szolgálata, a Tempus Közalapítvány és a MellearN Egyesület közös szakmai konferenciát szervez „Hálózati együttműködések a felnőttkori tanulás terén” címmel. Az eseménynek az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar ad otthont.

A konferencia az európai és a hazai felnőttkori tanulás egy-egy kérdésköréhez kapcsolódóan mutat be nemzetközi és hazai trendeket és jó példákat.

4 december 2017
by Györgyi Bajka
(hu)

Lezárult az OpenQAsS Erasmus+ projekt, amelynek célja ingyenes tananyagok, informatikai eszközök fejlesztése volt szakképző és felnőttképző intézmények számára. A fejlesztésben öt ország (Magyarország, Spanyolország, Olaszország, Egyesült Királyság, Írország) szakemberei vettek részt, a koordinátor a magyar iTStudy Hungary Oktató és Kutatóközpont volt.

Már a közeljövőnket is a mesterséges intelligencia, a lebilincselő, magával ragadó felhasználói élmény és az új digitális platformok határozzák meg.

4 december 2017
by Erik Madarász
(hu)

Dióhéjban

Az Erasmus+ 30 éve

Népszerű vitatémák

15 november 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
78 Hozzászólások
User Default Image
17 november 2017
by:Ewa Maria Grzesiak
(pl)
12 Hozzászólások
User Default Image
16 november 2017
by:Aldis Lazda
(lv)
6 Hozzászólások
User Default Image
25 november 2017
by:Monika Mużyło
(pl)
5 Hozzászólások