chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

 
 

Címlap

Legfrissebb tartalom

A hallgatók lemorzsolódása nagy kihívást jelent a felsőoktatási intézmények számára. Hazánkban ennek kockázata a felsőoktatás egészére jellemző probléma. A Dunaújvárosi Főiskola (szerk: ma már egyetem) több oldalról is igyekszik a problémát kezelni. Előadásunkban a témát 2 szempontból mutatjuk be: egy 2014 tavaszán végzett online kérdőívvel (N=171) végzett vizsgálat eredményeivel és egy jó gyakorlat ismertetésével.

A vizsgálat hipotézise:

LELLE projekt a felsőoktatásban tanuló hallgatók számára

19 július 2017
by Anildo Vedovatti
(hu)

A tanulmány a Nyugat-magyarországi Egyetem Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Kar Pedagógiai Intézet 2016. január 20-21-én tartott konferenciáján elhangzott előadás konferencia kötetében - Sajátos nevelési igények - méltányos pedagógia (szerk.: Kovács Tóth Tímea) megjelent publikáció.

A projektről további információk itt érhetők el.

 

Tisztelt Kollégák!

Megköszönve eddigi aktivitásukat, az EPALE felület még jobb kihasználása érdekében szeretnénk megkérdezni önöket általános EPALE használati szokásaikról, és igényeikről.

A magyarországi EPALE közösség tevékenységének megerősítése érdekében várjuk javaslataikat a felnőttképzéssel kapcsolatos további vitatémákra, a helyi sajátosságok bemutatására, és a személyes aktivitás növelésére.

Dióhéjban

Az Erasmus+ 30 éve

Népszerű vitatémák

20 július 2017
by:EPALE Moderator
(en)
5 Hozzászólások
21 június 2017
by:Beata Ciężka
(pl)
4 Hozzászólások
06 július 2017
by:Monika Dawid-Sawicka
(pl)
3 Hozzászólások