chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 
Imamo preko
54152
članova

Početna

Novosti

U skladu sa stručnom i savjetodavnom djelatnošću Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, a u želji za unaprjeđenjem sustava obrazovanja odraslih, šaljemo vam obavijest da ovdje možete preuzeti nove ogledne programe osposobljavanja i usavršavanja. 

 

Banja Luka je 30.05.2019. godine  bila domaćin 7. Foruma službi zapošljavanja na temu “Zaposlimo zajedno”. Cilj Foruma je podstaći diskusiju o nužnosti sinergijskog djelovanja javnih službi za zapošljavanje i lokalnih zajednica u provođenju aktivnih mjera zapošljavanja, a sa ciljem efektivnijeg korištenja raspoloživih javnih sredstava.

 

 

Međuinstitucionalna radna grupa za upravljanje kvalitetom se sastala u srijedu, 22. 5. 2019 u Sarajevu, kako bi se dogovorila načela budućeg rada i saradnje. Sagledavanje dosadašnjih aktivnosti , ali i ispunjenja operativnog plana međuinstiucionalne radne grupe za QM, moralo se staviti u kontekst sve većeg  interesa institucija na svim nivoima vlasti  za uvođenje sistema i alata upravljanja kvalitetom.