chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 
Imamo preko
53270
članova

Početna

Novosti

Predstavništvo njemačke privrede u BiH uz podršku Ambasade Savezne Republike  Njemačke u BiH organizovalo je u utorak, 14. maja 2019. godine u Domu omladine u Banjoj Luci, po peti put u Bosni i Hercegovini, a prvi put u Banjoj Luci, manifestaciju pod nazivom „Njemačka u Bosni i Hercegovini“. Ovaj događaj okupio je veliki broj njemačkih organizacija, institucija i firmi s ciljem predstavljanja njihovog angažmana i rada u Bosni i Hercegovini. 

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Unijom mladih preduzetnika Crne Gore i Nacionalnim partnerstvom za preduzetničko učenje, u utorak 14.05.2019. godine sa početkom u 10:00 sati, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje okrugli sto na temu:

„Influenseri u marketingu - Preduzetništvo novog doba”

 

Centar za građansko obrazovanje (CGO), u ime projektnih partnera, u okviru projekta Aktivizam civilnog sektora za pomirenje u regionu bivše Jugoslavije – podrška REKOM-u, objavljuje

                                                  DRUGI KONKURS

                 ZA PODRŠKU PROJEKATA ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

                                  U SJEVERNOJ MAKEDONIJI I KOSOVU

U izdanju Zavoda za zapošljavanje, iz štampe je izašlo peto, dopunjeno i izmijenjeno, izdanje Priručnika za preduzetnike. Svojevrsni vodič za buduće preduzetnike usaglašen je sa aktuelnim propisima koji se tiču biznisa. Priručnik je besplatan, a svim zainteresovanim dostupan je u biroima rada i kancelarijama Zavoda za zapošljavanje.

Erasmus+ Rezultati projekta

Najbolje rasprave

05 Svibanj 2019
by:Ginta Salmina
(lv)
8 Komentari
13 Svibanj 2019
by:EPALE Moderator
(en)
5 Komentari