chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 

Doprinos

Od nastavnika do donositelja politika, e-platforma EPALE nudi nešto za svakoga tko radi u sektoru učenja odraslih. Pogledajte neke od prednosti pristupanja zajednici i kako se možete uključiti:

Kako sudjelovati u raspravama

EPALE nudi jedinstvenu mogućnost dijeljenja stajališta i razmjene ideja o različitim temama s ostalim stručnjacima u području učenja odraslih. Rasprave su otvorene i svatko se može pridružiti; jednostavno se prijavite na svoj korisnički račun. Najbolje rasprave možete pronaći na početnoj stranici, s desne strane.
Kako biste započeli vlastitu raspravu, kliknite „Teme” na glavnom izborniku i odaberite onu koja je najrelevantnija za vašu temu (npr. E-učenje). Zatim s desne strane kliknite na „Kreiraj sadržaj” -> „Rasprava”.

Pronađite partnere na projektima u području obrazovanja odraslih i raspravljajte o idejama

S pomoću alata Pretraživanje partnera e-platforme EPALE možete pretraživati partnere u svojem području, pronaći nove projekte ili započeti vlastiti. Ako ste u potrazi za privatnim područjem u kojem možete raspravljati o idejama sa svojim partnerima na projektu, možete kreirati i prostor za suradnju. Prostori za suradnju privatna su područja na kojima vi i vaši partneri možete raspravljati o različitim idejama, razmjenjivati datoteke, dijeliti novosti i događaje.

Naučite više o Pretraživanju Partnera e-platforme EPALE

Pridružite se zajednici u području prakse u području obrazovanja odraslih

Obrazovanje odraslih širok je sektor. Ako imate posebne interese, primjerice cjeloživotno učenje u zatvorima ili obiteljsko učenje, predlažemo vam da se pridružite zajednici u području prakse. Zajednice u području prakse otvorena su područja koja su kreirali korisnici e-platforme EPALE, a u kojima se nalaze istomišljenici koji raspravljaju o određenim temama, razmjenjuju datoteke te dijele ideje i informacije. Pogledajte cjelovit popis zajednica u području prakse e-platforme EPALE i ako ne možete pronaći ono što tražite, kreirajte vlastitu!

Objave komentara

Na e-platformi EPALE možete izravno razgovarati s autorom objave na blogu ili novinskog članka koji čitate. Slažete li se s njima? Ili možda imate drugačije mišljenje? Jednostavno ostavite komentar kako biste autoru dali do znanja što mislite.