chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 

Vijesti

Obuka “Savremeno komuniciranje za savremeno poslovanje”

24/10/2018
Jezik: HR

Asocijacija menadžera Crne Gore (AMM), uz podršku Uprave za kadrove  od 1.novembra do sredine decembra 2018.godine organizuje obuku „Savremeno komuniciranje za savremeno poslovanje“.

Predavači na obuci biće eminentni stručnjaci iz najuspješnijih kompanija u Crnoj Gori, državnih institucija i sa univerziteta,  a sama obuka je koncipirana na način što će svaki od predavača držati po jedno predavanje/radionicu. Predavanje će biti organizovana dva puta sedmično – utorkom i četvrtkom.

Obuka je namijenjena svima onima koji se bave komunikacijama, kao i onima koje zanima ta oblast, biće rađena po konceptu interaktivnih radionica i predavanja, case study analize, a u okviru obuke organizovaće se i posjeta prvom press centru u Crnoj Gori gdje će polaznici imati priliku da uživo vide kako se organizuje pres konferencija, koja je jedno od najvažnijih sredstava odnosa sa javnošću.

Svi zainteresovani za obuku se mogu prijaviti putem mail-a ili telefona na brojeve: +382 20 230 778; +382 69 237 599 ili putem mejla: office@amm.co.me.

 

http://amm.co.me/amm-organizuje-obuku-savremeno-komuniciranje-za-savreme...;

Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn