chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 

Kalendar

Internationale conferentie over begeleid werken

Objavio NSS EPALE Nederland prije 1 mjesec 2 tjedna

Ponedjeljak 27 Svibanj 2019 to Srijeda 29 Svibanj 2019
Amsterdam
,

Het is 25 jaar geleden dat Supported Employment in Europa geïntroduceerd werd. Een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt heeft sindsdien dankzij die aanpak de succesvolle transitie naar betaald werk gemaakt. Ook voor de toekomst zijn er genoeg uitdagingen. En zijn vier programmalijnen te volgen op deze conferentie, met in totaal meer dan 100 inspirerende workshops:

  • Beleidsvorming en strategisch sturen op resultaten, zowel op nationaal als internationaal niveau.
  • Het leveren van ondersteuning en kwaliteit: Wat werkt? Deze programmalijn gaat over innovatie en kwaliteitsmetingen binnen Supported Employment.
  • Transities in loopbaan en praktijken van Supported Employment. Actuele innovaties en goede praktijkervaringen komen hier aan bod.
  • Een digitale toekomst voor ondersteunde werkgelegenheid: Hoe kunnen werkzoekenden, werknemers en jobcoaches profiteren van nieuwe technologieën?

 

Meer informatie en aanmelden

De conferentie is bedoeld voor jobcoaches, managers, beleidsmakers, onderzoekers en bestuurders. Er is ruimte voor ongeveer 700 deelnemers uit meer dan 40 landen. Lucille Werner is een van de moderators op deze dag. Een mooie gelegenheid om internationaal te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Aanmelden kan op de website van de conferentie.

 

Bron ->> Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid

 

 

 

Glavni jezik:
Vrsta događanja: 
Događaj u području profesionalnog razvoja
Kotizacija za sudjelovanje: 
Da
Rok za prijavu: 
17/05/2019
Mrežno događanje: 
Ne
Organizator: 
Vrsta organizatora: 
Drugi događaj
Podaci za kontakt: 
Conference Secretariat; Congress by design; P.O. Box 77; 3480 DB Harmelen; The Netherlands; Email: euse2019@congressbydesign.com; Tel.: +31 (0) 880898101
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn