chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 

Početna

Novosti

          Zavod za zapošljavanje kroz publikaciju "Lica sa invaliditetom" detaljno informiše koja su prava i obaveze lica sa invaliditetom, kao i oprogramima koje Zavod za zapošljavanje Crne Gore realizuje, kako bi omogućio zapošljavanje, koje promoviše samostalni život i dostojanstvo.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih po peti put organizira Međunarodni andragoški simpozij koji će se ove godine održati od 17. do 19. svibnja u Biogradu na Moru. Kao i prethodnih godina ovo će biti prilika svima koji rade u obrazovanju odraslih da se upoznaju s najnovijim trendovima na ovom području i aktualnostima iz politika obrazovanja odraslih na nacionalnoj i europskoj razini te upoznaju s brojnim primjerima dobre prakse i iskustvima iz cijele Europe.

Brojne su i mnogostruke prednosti obrazovanja odraslih. O prednostima, pozitivnim efektima, benefitima obrazovanja odraslih govori se, piše, istražuje. Kako se obrazovanje odraslih posmatra kao oblast koja je u vezi sa skoro svim aspektima i života i rada odraslog čovjeka, (a ne kao izolovan fenomen), tako se i njegovi pozitivni uticaji odražavaju u područjima profesionalnog, ličnog, porodičnog i društvenog života.
28 Veljača 2017
by Vukosava Pekovic
(hr)
0 Komentari