chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

e-Platforma za obrazovanje odraslih u Europi

 
 

Početna

Novosti

Tematski fokus EPALE-a za svibanj je aktivno građanstvo i važnost obrazovanja građana.
1 Svibanj 2017
by Nives Novak
(en)

 

U tri osnovne škole u Kotoru, od 23-26.aprila održan je set radionica za roditelje na temu „Adolescencija-uloga i uticaj porodice" Radionice u osnovnim školama: „Njegoš" na Benovu, „Ivo Visin" na Prčanju, i  „Nikola Đurković" u Radanovićima  organizovao je Sekratarijat za kulturu, sport i društvene djelatnosti opštine Kotor.

U Budvi će se 29.04.2017.održati radionica na temu "Kako da monetizuješ blog" koju će voditi Jovana Miljanović, marketing konsultant i blogerka koja se ovim poslom bavi od 2011.godine,a znanje je sticala u eminentnim svjetskim kompanijama.

Dok smo mladi sve bi da naučimo tokom školovanja. Prioriteti su uglavnom dobre ocjene, dok znanje koje ostaje postaje zaglavljeno u glavi i čeka trenutak da se pokaže. To je vrlo daleko sa učeničke tačke gledišta i konfuzija nastaje kako se snaći u budućnosti ako nemamo te vještine koje poslodavac traži. 

24 travnja 2017
by Miloš Trivić
(hr)

Njemačka Fondacija Konrad Adenauer (KAS) dodjeljuje stipendije za studijsku 2017/18 god. društveno i politički angažovanim i nadarenim studentima završnih godina fakulteta, postdiplomcima i doktorantima koji studiraju u Crnoj Gori.

Uslovi:

Ukratko

Najbolje rasprave

User Default Image
18 travnja 2017
by:Tijana Kljajevic
(und)
10 Komentari
11 travnja 2017
by:Kamil Śliwowski
(pl)
8 Komentari
31 Ožujak 2017
by:Maria Idźkowska
(pl)
7 Komentari
09 travnja 2017
by:Jumbo KLERCQ
(nl)
6 Komentari
11 travnja 2017
by:Mahira Mifsud
(en)
6 Komentari