chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

 
 

An t-inneachar is déanaí.

Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) har skabt en ny, nordisk database over folkeoplysningsforskere.

Selvom forventningerne ikke var store, da projektet gik i gang, er det lykkedes de to udviklingskonsulenter fra DFS, Celia Skaarup og Stine Hohwü-Christensen, at kortlægge 80 forskere og 370 forskningsartikler. Et overraskende omfattende resultat ifølge udviklingskonsulenterne selv. 

Med stöd av bidraget inom Erasmus+ har Vuxenutbildningen i Timrå bedrivit ett tvåårigt projekt med titeln ”En individanpassad vuxenutbildning med ett internationellt perspektiv”. Som en del i projektet deltog vår engelsklärare Naomi Perera i ”Teacher training course” i Edinburgh, Skottland, anordnad av Inlingua.

20 Bealtaine 2019
by Sara Olsson
(sv)
Att arbeta med inkludering är en viktig del av folkbibliotekens arbete. Men hur arbetet går till och vilka metoder bibliotekspersonalen använder sig av varierar. Här presenteras några projekt som drivs på bibliotek i Sverige och Norge.

I løbet af tirsdag den 7. og onsdag den 8. maj 2019 var omkring 300 realkompetencevurderingseksperter samlet til den tredje VPL (validation of prior learning/realkompetencevurdering) Biennale i Berlin.

Der var samlet eksperter, myndigheder, udøvere og mange andre fra flere end 40 lande. Dagene gik med inspirationsoplæg og workshops, hvor der blev arbejdet på en endelig deklaration fra konferencen. Deklarationen opstiller en række overordnede principper for, hvordan vi bedst sikrer et robust og effektivt realkompetencevurderingssystem.

Fra rapporten:

I diskussionen om fremtidens arbejdsmarked og implikationerne af den teknologiske udvikling - og særligt kunstig intelligens - er uddannelsessektoren ikke undtaget. Uddannelse skaber fundamentet for at kunne deltage i fremtidens arbejdsmarked og bliver på samme tid som sektor påvirket af den teknologiske udvikling. Online læring og uddannelsesteknologier er med til at forme nye måder at uddanne sig på, og med de kommende generationers digitale evner opstår der samtidigt nye krav til undervisning og læring.

I mbeagán focal

Fáilte chuig an Tairseach Nordach ina bhfaighidh tú ábhar ó gach ceann de na cúig thír Nordacha.

 An Danmhairg

 An Fhionlainn

 An Íoslainn

 An Iorua

 An tSualainn

Na príomhábhair phlé

0 Comments
15 Bealtaine 2018 - Emil Thirup-Sorknæs (Dansk (da))

Nordic portal