chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

ríomhArdán d’Fhoghlaim Aosach san Eoraip

 
 

Féilire

Valorizacijska konferenca 2019 - Od Nice do potice

Postáilte ag Maruša Bajt 2 míonna seachtain amháin ó shin

Déardaoin 23 Bealtaine 2019
Brdo pri Kranju
,

Valorizacijska konferenca CMEPIUS je naš najpomembnejši letni dogodek. Odkar skrbimo za programe EU, je konferenca postala naša stalnica. Z njo želimo ovrednotiti in širiti rezultate številnih primerov dobre prakse ter projektov na področju mednarodnega sodelovanja, s katerimi slovenske izobraževalne institucije bogatijo in spreminjajo naš izobraževalni prostor. Konferenca predstavlja prostor, v katerem si znanje in izkušnje delimo, širimo in plemenitimo. Udeleženci konference dobijo nove ideje za svoje delo v mednarodnem okolju, navežejo poznanstva z domačimi in tujimi kolegi in se vrnejo domov motivirani, s svežimi idejami za svoje delo.

 

Letošnja konferenca je posvečena vplivu projektov na lokalno okolje, medsebojnem povezovanju, občutku pripadnosti, smiselnosti svoje vloge na področju, kjer živimo in delujemo. Naš namen je prepoznati doprinos programa Erasmus+ tudi med tistimi akterji, ki niso direktni pogodbeniki/prijavitelji ter na drugi strani krepiti vlogo institucij formalnega in neformalnega izobraževanja kot središče lokalne skupnosti.

Govorili bomo o sodelovanju med različnimi akterji v okolju, tako izobraževalnimi institucijami, kot nevladnimi organizacijami, podjetji, občinami in drugimi. Kot po navadi bomo delili primere dobrih obstoječih praks in obenem nudili prostor za ustvarjanje novih povezav, projektov in sodelovanja.

 

/epale/ga/file/odnicedopoticepng-0od_nice_do_potice.png

 

Prijava na dogodek

Vabljeni k elektronski prijavi, ki vam je na voljo na tej povezavi. Tematski sklopi bodo potekali v sproščenem, neformalnem vzdušju in na način, ki bo vsakemu udeležencu dal možnost, da predstavi svojo zgodbo sodelovanja z okoljem. Vabljeni k razmisleku o tem, kaj bi želeli deliti s preostalimi udeleženci!

 

 

 

Maruša Bajt je članica Nacionalne podporne službe EPALE Slovenija, ki deluje v okviru CMEPIUS-a.

 

Máthairtheanga:
Táille tinrimh: 
Ní hea
Sprioc-am clárúcháin: 
17/05/2019
Imeacht ar líne: 
Ní hea
Arna eagrú ag: 
Center Republike Slovenije za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja CMEPIUS, Ob železnici 30a, Ljubljana
Cineál eagraí: 
Teagmhas eile
Sonraí teagmhála: 
tel: 386 1 620 94 50, elektronska pošta: info@cmepius.si
Spriocghrúpa: 
Líonraí & eagraíochtaí foghlama aosaí
Tionscadail & comhpháirtíochtaí
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn