chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Ressource

Digitaliseringsagenda voor onderwijs en vorming

Langue: NL

Posté par Karine Nicolay

De Vlor (Vlaamse Onderwijsraad) en de SERV (Socio-Economische Raad Vlaanderen) roepen gezamenlijk op om werk te maken van een digitaliseringsagenda voor onderzoek, onderwijs en vorming.

De resultaten van de OESO Skills Review Vlaanderen, de inzichten uit het transitiegebied ‘levenslang leren en de dynamische levensloopbaan’ (Visie 2050), de recente werkzaamheden van de SERV in verband met digitalisering en de VLOR-adviezen over ICT-integratie in het leerplichtonderwijs en digitaal leren in het hoger onderwijs en de nog op te starten strategische verkenning van de Vlor over digitalisering van onderwijs kunnen daarbij inspireren. Een leercultuur realiseren om stevig te staan als burgers in een digitale samenleving vergt immers een visie, dialoog en gecoördineerde inspanningen van alle betrokkenen.
 
 Deze oproep is aanvullend ten opzichte van de eerder geformuleerde aanbevelingen en de eigen werkzaamheden van de SERV of de Vlor.

 

Auteur(s) de la ressource: 
SERV en Vlor
Date de publication:
Lundi, 22 avril, 2019
Langue du document
Type de ressource: 
Autre
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn