chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Plateforme électronique pour l'éducation et la formation des adultes en Europe

 
 

Calendrier

Helsinki Pride-viikko

Posté par Oona Hallasaari Il y a 3 semaines 2 jours

Dimanche 23 Juin 2019 - Samedi 29 Juin 2019
Helsinki
,

Helsinki Pride -viikon ohjelmistoon kuuluu Helsinki Pride -yhteisön ja kymmenien muiden ohjelmajärjestäjien tuottamia tapahtumia maanantaista sunnuntaihin. Vuonna 2019 Pride-viikon ohjelmistossa on yhteensä 120 tapahtumaa yli 50 lokaatiossa. Tasa-arvo kysymykset ovat läsnä myös oppilaitoksissa sekä työpaikoilla ja tästä näkökulmasta aiheeseen pureudutaan muun muassa Miten oppilaitoksessa ja opetuksessa huomioidaan sukupuolen moninaisuus? -paneelikeskustelussa sekä Pro Pride After Work – voitko olla työpaikalla oma itsesi? -tapahtumassa.

/epale/fr/file/equal-24959501920jpg-3equal-2495950_1920.jpg

Helsinki Pride -yhteisö on kansalaisjärjestö ja asiantuntijaorganisaatio, jonka tavoitteena on poistaa kulttuuriin, kieleen sekä yhteiskunnan rakenteisiin, arvoihin ja normeihin sisältyvää eriarvoisuutta. Helsinki Priden toiminnalla halutaan vahvistaa osallistumisen ja vaikuttamisen mahdollisuuksia, sekä lisätä tietoa ja työkaluja yhteiskunnan syrjivien rakenteiden murtamiseksi. Helsinki Pride -viikko on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Helsinki Pride-viikko 2019 järjestetään 24.6.-30.6.

Etenkin Helsinki Pride -kulkueen osallistujamäärä on kasvanut huimasti: vuonna 2017 noin 35 000 ihmistä osallistui kulkueeseen kun seuraavana vuonna osallistujia oli jo liki 100 000. Pride-viikko koostuu nykyään noin 120:sta eri toimijoiden järjestämästä tapahtumasta. Myös omaksi kokonaisuudekseen vakiintunut 13–29-vuotiaille suunnattu Nuorten Pride tuo yhteen satoja nuoria nuorten omiin tapahtumiin viikon jokaisena päivänä.

Tutustu viikon ohjelmaan Helsinki Priden verkkosivuilla, ja tule mukaan nauttimaan keskusteluista, taiteesta ja juhlasta sekä antamaan tukesi ihmisoikeuksien edistämiseksi.

Kuva: Pixabay

Frais de participation: 
Non
Évènement en ligne: 
Non
Organisé par: 
Helsinki Pride
Type d'organisateur: 
Autre événement
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn