chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Tietolähteet

Viimeisimmät resurssit

  Showing 1 to 10 of 156 results found.
  Epale-resurssi

  Ovatko perustaitosi kunnossa?

  Kieli: fi

  Tutkimusten mukaan yllättävän monella aikuisikäisellä suomalaisella on puutteita perustaidoissa. Perustaitotestillä voit arvioida luku-, numero- ja tietoteknisiä perustaitojasi. Testi kertoo suuntaa antavasti siitä, millaiset perustaidot ovat tarpeen yhteiskunnan arjessa toimimisessa.

  Sabrina Somersaari - 10/09/2018 - 10:29

  Epale-resurssi

  Vastuullisen journalismin kampanja

  Kieli: fi

  hyödyllisestä, joka edistää medialukutaitojasi!   Kuva ja teksti:  https://vastuullistajournalismia.fi ...

  Anni KARTTUNEN - 06/09/2018 - 08:21

  Epale-resurssi

  Medialukutaito-opas aikuisille

  Kieli: fi

  Ammattilaisille suunnatut oppaat auttavat ymmärtämään kehityskysymyksiä ja median toimintalogiikkaa Suomessa ja maailmalla. Voit lukea niitä suomeksi, englanniksi ja arabiaksi.

  Anni KARTTUNEN - 10/09/2018 - 09:27

  Epale-resurssi

  Elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen ammattilainen- parempaa mainoslausetta muuttuvassa maailmassa saa hakea

  Kieli: fi

  Tekstikokoelma pitää sisällään kaksitoista tarinaa kasvatustieteiden opiskelusta, opiskeluaikaisista valinnoista sekä työllistymisestä. Tarinat ovat Tampereen yliopistosta elinikäisen oppimisen ja kasvatuksen koulutuksesta (elokas) kasvatustieteen maisteriksi valmistuneiden kirjoittamia kuvauksia, jotka kerättiin keväällä 2018.

  Mikko Mattila - 30/08/2018 - 14:03

  Epale-resurssi

  Leikkiä kynällä: Ikääntyvien yliopistotoiminta tuo demokratiaa opiskeluun

  Kieli: fi

  "Leiki kynällä elämä hauskemmaksi. Sen oivalsin. Kerro, älä selitä, siinä opetuksen ydin. " Tiede kuuluu kaikille, myös ikääntyville. Tällä periaatteella ikääntyvien yliopistotoimintaa on järjestetty Tampereella ja Pirkanmaalla jo lähes 30 vuotta.

  Mikko Mattila - 30/08/2018 - 14:22

  Epale-resurssi

  Katsaus sukupuolten tasa-arvon nykytilaan liikunta-alalla Suomessa

  Kieli: fi

  Katsauksessa esitellään liikunnan ajankohtaisia teemoja sukupuolten tasa-arvon näkökulmasta, raportoidaan tuoreimpia tutkimustuloksia sukupuolittain eriteltynä sekä verrataan keskeisiä tietoja kuuden vuoden takaiseen tilanteeseen.

  Linda JUNTUNEN - 14/08/2018 - 13:30

  Epale-resurssi

  Moving Languages-projekti

  Kieli: fi

  Tässä kansainvälisessä Erasmus+-projektissa kehitämme mobiilisovellusta englannin, espanjan, italian, saksan, ruotsin ja suomen kielen opiskeluun.

  Veronica Gelfgren - 28/08/2018 - 10:43

  Epale-resurssi

  10 faktaa lukemisesta

  Kieli: fi

  Lukukeskuksen 10 faktaa lukemisesta-tietopaketti tarjoaa tilannekuvan Suomen lukutaidosta ja lukemisesta. Selvitys kokoaa yhteen kotimaisia ja kansainvälisiä lukutaitotutkimuksia, oppimistuloksia mm. PISA- ja PIRLS-tutkimuksista ja luo katsauksen eri kein ...

  Linda JUNTUNEN - 26/06/2018 - 13:54

  Epale-resurssi

  Yksilön, yrityksen ja yhteiskunnan vastuu työuranaikaisessa kouluttautumisessa

  Kieli: fi

  Työn murros on herättänyt jälleen keskustelua työuranaikaisesta kouluttautumisesta. Yksi tärkeä tähän aiheeseen liittyvä kysymys on se, kenen vastuulla kouluttautuminen on. Missä määrin osaamisen ylläpitämisestä ovat vastuussa yksilö, yritykset ja yhteisk ...

  Sabrina Somersaari - 19/06/2018 - 11:23

Sivut