chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Etusivu

Uusin sisältö

Jopa viidesosa suomalaisista tuntee itsensä yksinäiseksi, ainakin toisinaan. Yksinäisyyttä voivat kokea kaikki, nuoret, aikuiset ja vanhukset, ikään, sukupuoleen tai kulttuuritaustaan katsomatta. Punaisen Ristin ystävätoiminta tarjoaa apua yksinäisyyteen ja samalla sukupolvien väliseen oppimiseen.
17 lokakuu 2017
by Linda JUNTUNEN
(fi)
Tikka-hankkeen tavoitteena on luoda selkeät ja yksinkertaiset toimintaohjeet ja työkalut ikääntyneitä asiakkaita kohtaaville pankkien ja maistraattien työntekijöille taloudellisen hyväksikäytön tunnistamiseksi ja tilanteisiin puuttumiseksi.
17 lokakuu 2017
by Linda JUNTUNEN
(fi)

Blogi

Vanhusten kaltoinkohtelun ja lähisuhdeväkivallan vastaisen työn juurruttaminen arjen käytäntöihin – JUURI-hanke 2013-2017.
12 lokakuu 2017
by Linda JUNTUNEN
(fi)
Monikulttuurisuuden tulisi Anni Karttusen mielestä olla luonnollinen osa aikuiskoulutusta. Se opettaa itsestä ja omasta maasta enemmän kuin osaisi kuvitellakaan. Samalla se luo yhteistä identiteettiä ja murtaa kulttuurien välisiä muureja.
10 lokakuu 2017
by Linda JUNTUNEN
(fi)

EPALE lyhyesti

30 vuotta Erasmus-ohjelmaa

Ajankohtaiset keskustelut

05 lokakuu 2017
by:Maximilian Göllner
(de)
8 Kommentit
09 lokakuu 2017
by:Tiina Tambaum
(et)
6 Kommentit
09 lokakuu 2017
by:Ilze Seipule
(lv)
5 Kommentit