chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Etusivu

Uusin sisältö

Tietolahteet

Seuraa kuntoiluasi, istumistasi ja työmatkaliikuntaasi kätevästi KKI-ohjelman kuntokorttien avulla!

Itävallan EPALEn kansallinen toimisto, Erasmus+ aikuiskoulutukselle ja Verein Multikulturell -järjestö järjestivät marraskuussa "thinking outside of the box" -mentaliteetilla tapahtuman, jonka tarkoituksena oli kannustaa oppimaan ja jakamaan tietoa aikuiskoulutuksen eri osapuolten välillä.

Tässä Hakunilan kansainvälisen yhdistyksen projektityöntekijöiden Aurora ja Housam Hamadonin esitys Suomessa tehtävästä maahanmuuttajatyöstä.

Materiaali on suunnattu sinulle MIES, joka haluat kohentaa kuntoasi, arkista jaksamistasi, terveyttäsi ja ulkomuotoasi liikunnan ja terveellisen ruokavalion avulla.
Tiesitkö, että kulttuurin avulla voidaan tuottaa sosiaalista osallisuutta ja hyvinvointia? Kulttuuria kaikille -palvelu järjestää Sosiaalista osallisuutta pohtimassa -seminaarin ma 11.12. yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, Pohjoismaiden ministerineuvoston sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kanssa. Tilaisuus on osa Suomen pohjoismaista prioriteettihanketta "Pohjola 2020".
KKI-ohjelma julkaisee maksutonta materiaalia, joka on kaikkien saatavilla verkossa. Materiaali koostuu muun muassa kunto-oppaista, esitteistä ja raporteista.

EPALE lyhyesti

30 vuotta Erasmus-ohjelmaa

Ajankohtaiset keskustelut

15 marraskuu 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
78 Kommentit
User Default Image
17 marraskuu 2017
by:Ewa Maria Grzesiak
(pl)
12 Kommentit
User Default Image
16 marraskuu 2017
by:Aldis Lazda
(lv)
6 Kommentit
User Default Image
25 marraskuu 2017
by:Monika Mużyło
(pl)
5 Kommentit