chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Osallistu

Opettajista päättäjiin – EPALE tarjoaa jokaiselle aikuiskoulutusalalla toimivalle jotakin. Seuraavassa kerrotaan, mitä hyötyä yhteisöön liittymisestä on ja miten sen toimintaan voi osallistua:

Näin osallistut keskusteluihin

EPALE-sivusto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden keskustella näkemyksistäsi ja vaihtaa ajatuksia eri aiheista muiden aikuiskoulutusalan ammattilaisten kanssa. Keskustelut ovat kaikille avoimia ja edellyttävät vain kirjautumista sivustolle. Luettelo ajankohtaisista keskusteluista löytyy aloitussivun oikeasta laidasta.
Jos haluat aloittaa oman keskustelun, napsauta päävalikon Teemat-otsikkoa ja valitse teema, joka vastaa aihettasi parhaiten (esim. verkko-oppiminen). Napsauta sen jälkeen oikealla ”Lisää sisältöä” ‑> ”Keskustelu”.

Hae kumppaneita aikuiskoulutushankkeeseen ja keskustele ideoista

EPALEn kumppanihakutoiminnon avulla voit hakea oman alasi kumppaneita, löytää uusia hankkeita tai perustaa oman hankkeen. Jos haluat keskustella ideoista yksityisesti hankekumppaneidesi kanssa, voit luoda yhteisen tilan. Yhteiset tilat ovat yksityisiä alueita, joilla sinä ja kumppanisi voitte keskustella eri aiheista, vaihtaa tiedostoja, kertoa uutisia ja tiedottaa tapahtumista.

Lisätietoa EPALEn kumppanihausta

Liity aikuiskoulutusalan toimijayhteisöön

Aikuiskoulutus on laaja toiminta-ala. Jos olet kiinnostunut jostakin sen erityisalasta, esimerkiksi vankilaopetuksesta tai perheessä oppimisesta, suosittelemme liittymistä toimijayhteisöön. Toimijayhteisöt ovat EPALEn käyttäjien perustamia avoimia tiloja, joissa samanhenkiset voivat keskustella tietyistä aiheista, vaihtaa tiedostoja, kertoa ideoistaan ja jakaa tietoa. Tutustu EPALEn toimijayhteisöluetteloon, ja ellet löydä etsimääsi, perusta oma yhteisö!

Kommentoi kirjoituksia

EPALE-sivustolla voit keskustella suoraan lukemasi blogikirjoituksen tai uutisen julkaisijan kanssa. Oletko hänen kanssaan samaa vai kenties eri mieltä? Voit kirjoittaa kommentin, jossa kerrot oman näkemyksesi.