chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Kalenteri

EPALE ще бъде популяризирана в земите на Орфей

Julkaisija Zhuliyan GOCHEV 2 kuukautta 2 viikkoa sitten

Keskiviikko 17 huhtikuu 2019 - Torstai 18 huhtikuu 2019
село Старосел, община Хисаря, област Пловдив
,

Националното звено за подкрепа (НЗП) на EPALE организира семинар за Платформата, който ще се проведе на територията на древните тракийски земи. Събитието е на тема „Добри практики в сектора за учене на възрастни“ и ще се състои на 17 и 18 април 2019 г. в село Старосел, община Хисаря.

Семинарът ще открие д.ик.н. Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители. В неговия общ панел ще бъдат представени и новите тематични фокуси на EPALE, които ще бъдат актуални през 2019 г.

Основната част от програмата на семинара е отделена за представяне на добри практики. Те очертават широк кръг от теми, свързани както с конкретния фокус на настоящото тримесечие – гражданско образование и учене на възрастни, така и с други теми, които са важни за потребителите на Платформата от Европа и България.

Практиките, които ще бъдат представени на събитието, са свързани с уменията за критично мислене, със социалните иновации, кариерното развитие, предприемачеството в областта на селското стопанство, защитата на неприкосновеността и личните данни, младежките дейности и др.

Своебразният микс от конкретни примери, свързани с ученето на възрастни, ще позволи на участниците в събитието да превърнат в реалност една от най-важните цели, за постигането на която е създадена EPALE: споделянето на опит между професионалистите.

Семинарът се осъществява по проект № 604378-EPP-1-2018-1-BG-EPPKA2-EPALE-NSS, изпълняван от Министерството на образованието и науката и е съфинансиран от Програмата на Европейския съюз в областта на образованието, обучението, младежта и спорта „Еразъм +”. 

Pääkieli:
Tapahtuman tyyppi : 
Konferenssi
Osallistumismaksu: 
Ei
Verkkotapahtuma: 
Ei
Järjestäjä: 
Национално звено за подкрепа на Електронната платформа за учене на възрастни в Европа (EPALE)
Järjestäjän tyyppi: 
Kansallisen tukipalvelun tapahtuma
Yhteystiedot: 
Валентина Дейкова - ръководител на Националното звено за подкрепа на EPALE., v.deikova@mon.bg
EU-hankenro: 
Проект № 604378-EPP-1-2018-1-BG-EPPKA2-EPALE-NSS
Osallistujamäärä: 
< 100
Kohderyhmä: 
Aikuiskoulutusverkostot ja -organisaatiot
Käsiteltävä teema:
Tavoitteet: 
Да престави добри практики в сектора за учене на възрастни в България и да превърне в реалност една от основните цели на EPALE: споделяне на опит от професионалистите
Odotetut oppimistulokset: 
Споделен опит на професионалистите в резултат от добри практики в сектора за учене на възрастни в България.
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn