chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 

Tietoa meistä

EPALE on monikielinen avoin yhteisö opettajille, kouluttajille, tutkijoille, päättäjille ja kaikille muille aikuiskoulutuksen ammattilaisille Euroopassa.

EPALE on komission koulutuksen, nuorisoasioiden, urheilun ja kulttuurin pääosaston aloite. Se perustuu uutisten, blogikirjoitusten, tietolähteiden, tapahtumien ja muun aikuiskoulutukseen liittyvän sisällön jakamiseen.

EPALEn keskiössä on aikuiskoulutusalan toimijoista koostuva yhteisö. Yhteisön jäsenet voivat luoda yhteyksiä eurooppalaisiin aikuiskoulutusalan kollegoihinsa sivuston toimintojen kautta. Niitä ovat mm. foorumit, toimijayhteisöt ja kommenttiosio. Temaattisten aihealueiden kautta voit tutustua tiettyjä aiheita käsitteleviin artikkeleihin ja tietolähteisiin. Kumppanihakutoiminto auttaa löytämään hankkeita ja luomaan uusia ammatillisia kontakteja. [Lisätietoa EPALE-yhteisöön osallistumisesta.]

Aikuiskoulutusyhteisö on myös EPALEn vahvan toimituspolitiikan keskiössä. Toivomme, että kaikkien käyttäjien kokemus sivustosta on myönteinen ja että he voivat luottaa sivustolla julkaistuihin tietoihin. Voit tutustua EPALEn toimituspoliittisiin ohjeisiin täällä (PDF, 297 KB).

EPALEn päivittäisestä toiminnasta vastaa keskustukipalvelu, jota avustaa 36 eri puolilla Eurooppaa toimivaa kansallista tukipalvelua. Olemme sitoutuneet ottamaan sinut mukaan EPALEn kehittämiseen niin, että se vastaa odotuksiasi ja auttaa sinua pysymään ajan tasalla alan tapahtumista koko Euroopassa.

Liity nyt Euroopan laajimman aikuiskoulutusyhteisön jäseneksi!

EPALEa rahoitetaan Erasmus+ -ohjelmasta koulutuksen, audiovisuaalialan ja kulttuurin toimeenpanoviraston kautta. Voit ottaa yhteyttä koulutuksen, nuorisoasioiden, urheilun ja kulttuurin pääosastoon sähköpostitse (eac-epale@ec.europa.eu) tai postitse:

European Commission
DG Education and Culture
Unit B2 - Schools and educators; multilingualism
J-70, 04/197
B-1049 Brussels/Belgium

Huom. EPALE-sivustolla julkaistut uutiset, näkemykset ja tietolähteet eivät ole Euroopan komission vahvistamia.