chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Aikuiskoulutuksen eurooppalainen foorumi

 
 
EPALEssa on yli
53271
jäsentä

Etusivu

Uusin sisältö

Duunisafari on Aikuiskasvatuksen Killan (Helsingin yliopistossa opiskelevien aikuiskasvatustieteilijöiden kilta) järjestämä konsepti, jonka kautta opiskelijoilla on mahdollisuus päästä alumnin työpaikkalle tutustumaan päiväksi tai kahdeksi jo valmistuneen kasvatustieteilijän työtehtäviin. Lue alta Mintun (opiskelija) ja Pinjan (alumni) kokemuksia duunisafarista!
20 toukokuu 2019
by Vivianne Ruohola
(fi)

”A balancing act” is a model and a method that makes it possible to describe skills acquired in the workplace, so that they can be understood in a wider working life context as well as in the formal education system.

17 toukokuu 2019
by Linda JUNTUNEN
(fi)
Kaikilla aisteilla - Mit allen Sinnen koulutustapahtumassa työmenetelmänä oli bibliodraama ja voimauttava valokuva. Menetelmässä käytetään valokuvaustilannetta, omakuvia, albumikuvia ja arjen teemojen tavoitteellista valokuvaamistavälineinä ihmissuhteiden lähentämiseen, vuorovaikutuksen parantamiseen, hajanaisten, tunnepitoisten ja abstraktien asioiden selkeyttämiseen sekä oman minän tai yhteisön toiminnan tutkimiseen ja reflektointiin.
10 toukokuu 2019
by Kimmo Hurri
(fi)

Motivation and Empowerment in Education- kurssilla haimme voimaa kehoon ja mieleen. Harjoittelimme pieniä juttuja, joilla voi mukavasti katkaista omaa työ-, koulutus- ja kokouspäiviä. Erilaisten harjoitusten lisäksi paikallistimme tunteita, annoimme niille värejä, kokoja ja muotoja

9 toukokuu 2019
by Anna Kirstinä
(en)
Erasmus+ Hankkeen tulokset

Ajankohtaiset keskustelut

05 toukokuu 2019
by:Ginta Salmina
(lv)
8 Kommentit
13 toukokuu 2019
by:EPALE Moderator
(en)
5 Kommentit