chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Latest content

EPALE og Erasmus+, i sammarbejde med Uddanningsministeriet og Idan uddannelsesenter, indbyder til en introduktion af de muliheder der findes inden for uddannelse på arbejdspladsen i Europa og Island. Islandske og europæiske fonder, som tilbyder støtte for at styrke denne form af uddannelse, bliver præsenteret, repræsentanter fra virksomheder beskriver deres erfaringer og nye kvalitetsnormer for at tage imod elever bliver introduceret (EQAMOB). 

Hvor stor tiltro har vi til fremtiden generelt, og hvad vil der ske, når en stigende automatisering samt digitalisering ændrer arbejdsmarkedet? Hvordan skal vi forholde os til en ny digital virkelighed og tilpasse voksenuddannelsessystemet hertil, så det forbereder til arbejdsmarkedet? Hvad vil især kendetegne livslang uddannelse til et fremtidigt arbejdsmarked? Og hvordan kan udsatte unge voksne fastholdes i uddannelsessystemet? Disse spørgsmål blev bl.a.

Som et middel til at skabe forandring har organisationen EAEA (European Associatopn for the Education of Adults) udgivet 'Manifesto for Adult Learning in the 21st Century'. Manifestet sætter mål for at skabe et lærende Europa: Et Europa, der kan imødegå og håndtere fremtiden positivt og med alle nødvendige færdigheder, viden og kompetencer. Manifestet er rettet mod europæiske, nationale og regionale politiske beslutningstagere med henblik på at lære om fordelene ved voksenuddannelse.

In a Nutshell

Welcome to the Nordic Portal which contains content from all five Nordic countries.

 Denmark

 Finland

 Iceland

 Norway

 Sweden

Nordic portal