chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Calendar

Konference om voksenlæring og inklusion

Posted by Emil Thirup-Sorknæs 3 weeks 6 days ago

Wednesday 25 September 2019
Stockholm
,

Alle er enige: Civilsamfundet er en uvurderlig ressource når det gælder at skabe deltagelse - ikke mindst for flygtninge og nyandkomne. Men for at udnytte civilsamfundets magt kræves et velfungerende samarbejde med offentligheden.

Under konferencen spørger vi, hvordan vi skaber bedre forhold for civilsamfundet. Vi har inviteret forskere, centrale aktører i civilsamfundet og den offentlige sektor i Norden for at diskutere med dig hvordan vi bedst udnytter civilsamfundets viden og magt.

Hvad kan vi lære af hinanden og fra nabolandene? Hvilken rolle spiller civilsamfundet i dag, og hvilken rolle skal det spille? Sammen deler vi ideer og tanker om, hvordan samarbejdet skal udformes nu og i fremtiden.

Event language(s):
Event type: 
Conference
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
06/09/2019
Online event: 
No
Organised by: 
NVL - Nordisk Netværk for Voksnes Læring og Nordens välfärdscenter
Organiser type: 
Other event
Contact details: 
Kristin Marklund, Nordens välfärdscenter, kristin.marklund@nordicwelfare.org Helena Lagercrantz, Nordregio, helena.lagercrantz@nordregio.org Maria Marquard, Nordiskt nätverk för vuxnas lärande, marq@edu.au.dk
Target group: 
Academics, students, researchers in andragogy
Theme addressed:
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn