chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Electronic Platform for Adult Learning in Europe

 
 

Calendar

EPALE DELAVNICA: USTVARJALNO PISANJE – UPORABNI TRIKI TEKSTOPISCEV

Posted by Maruša Bajt 11 months 2 days ago

Thursday 7 December 2017
Kranj
,

 

Delavnica bo potekala v četrtek, 7. 12. 2017 od 9. do 16. ure, v prostorih Ljudske univerze Kranj (Cesta Staneta Žagarja 1, Kranj; učilnica 13/ II. nadstropje). Namenjena je izobraževalcem odraslih, ki bi radi izboljšali svoj slog pisanja. Naučili se bomo, kako napisati učinkovito novico, vabilo na dogodek, komentar, ipd. in vam podali smernice za izboljšanje vaših poročil, promocijskih besedil, spletnih objav, ki jih pripravljate v okviru svojih delovnih nalog.

 

/epale/en/file/epaledelavnicauporabnitrikitekstopiscevpngepale_delavnica_uporabni_triki_tekstopiscev.png

 

Vodili vas bova dr. Mateja Mahnič, poklicna jezikovna pedagoginja in Maruša Bajt, koordinatorica platforme EPALE, ki je namenjena izobraževalcem odraslih.

Poskrbeli bova za interaktiven in dinamičen pristop. Na delavnici boste na podlagi primerov zapisov na platformi EPALE poskušali oblikovati svoj specifičen slog in napisati vsaj en vzorčen prispevek (spletni dnevnik/novico/vabilo/komentar) za fantastično platformo EPALE!  

Poskusili se boste tudi v umetniški zvrsti haikujev in zapisali trivrstičnico, ki vam bo lahko služila tudi kot izvirna čestitka vaše organizacije, ali pa zgolj kot vaša osebna. Brez strasti in veselja do pisanja torej ne bo šlo! ;) 

 

Na delavnico se lahko prijavite preko spletnega obrazca, ki ga najdete na tej povezavi. Prijave sprejemamo do ponedeljka, 4. 12. 2017.

Število mest je omejeno, zato vas vabimo, da pohitite s prijavami. Zaželeno je, da na delavnico prinesete svoj prenosni računalnik, saj boste tako lažje sledili predstavljeni vsebini. Udeležba na delavnici je brezplačna!

 

Veselim se srečanja in kreativnega ustvarjanja z vami!

Maruša Bajt, koordinatorica EPALE

Event language(s):
Event type: 
Professional development event
Attending fee: 
No
Registration deadline: 
04/12/2017
Online event: 
No
Organised by: 
CMEPIUS, Nacionalna podporna služba EPALE
Organiser type: 
NSS event
Contact details: 
marusa.bajt@cmepius.si
Target group: 
Adult learning networks & organisations
Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn