chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

E-Plattform für Erwachsenenbildung in Europa

 
 

Kalender

Workshop om vosknes motivation for efteruddannelse

Eingesandt von Emil Thirup-Sorknæs vor 1 Monat 4 Wochen

Mittwoch 22 Mai 2019 bis Donnerstag 23 Mai 2019
København
,


Den 22. og 23. maj afholder Tænketanken DEA sammen med Digital Frontrunners, der er et program i den britiske innovationsfond NESTA, en workshop om voksnes motivation for efteruddannelse. 


Ny teknologi, et længere arbejdsliv og vandrende arbejdstagere gør efteruddannelse centralt; men ufaglærte og faglærte, der ofte netop har brug for efteruddannelse, er også ofte dem, der deltager mindst. Arrangementet indeholder oplæg om, hvad der motiverer til at deltage i voksenuddannelse samt workshops, hvor alle aktivt udveksler erfaring og viden.


Dag 1: Vær med, når eksperter og praktikere fra hele Nordeuropa præsenterer ny viden, herunder et arbejdspapir fra en kommende DEA-rapport, der udforsker livslang læring: fra barriererne i forhold til efteruddannelse, til spørgsmålet om, hvad der motiverer voksne til at lære løbende gennem hele deres arbejdsliv.

Dag 2: Vi fortsætter debatten, og arbejder sammen om at gøre resultaterne til anvendelsesorienterede anbefalinger til både politikere og praktikere.
Læs mere og tilmeld dig arrangementet nedenfor.

Sprache(n) der Veranstaltung:
Art der Veranstaltung: 
Konferenz
Teilnahmegebühr: 
Nein
Online-Veranstaltung: 
Nein
Organisator: 
Tænketanken DEA
Art des Veranstalters: 
Andere Veranstaltung
Kontakt: 
Sidse Fich Thygesen - stf@dea.nu
Share on Facebook Share on Twitter Epale SoundCloud Share on LinkedIn