chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Hjem

Seneste indhold

Danmarks Biblioteksforening og DFS opfordrer alle landets byråd til at sætte folkeoplysningen på dagsordenen. Der er behov for debatskabende aktiviteter, som kan sikre det folkelige engagement i det lokale demokrati, er de to organisationer enige om.

DB og DFS har udarbejdet et samarbejdspapir for styrkelse af den folkeoplysende debat om demokratiet. Organisationerne ønsker, at kommunerne indgår i en dialog om, hvordan biblioteker og folkeoplysende organisationer kan være med til at styrke demokratiet.

11 december 2017
by Christina ANDERSEN
(en)

Statens lønsatser - og dermed satserne for aftenskolerne - er ekstraordinært blevet ændret pr. 1. december 2017.

Satserne vil snarest blive tilrettet i DOFPro.

Kulturminister Mette Bock overrækker i dag Bibliotekernes Formidlingspris til Gladsaxe Bibliotekerne for litteraturlegepladsen i Bibliotekshaven ved Gladsaxe Hovedbibliotek. Prisen gives til det bibliotek, der har været bedst til at formidle sine tilbud til borgerne i det forgangne år.

 

Kort fortalt

30 år med Erasmus+

Mest kommenterede diskussioner

15 november 2017
by:Zsolt Vincze
(en)
78 Kommentarer
User Default Image
17 november 2017
by:Ewa Maria Grzesiak
(pl)
12 Kommentarer
User Default Image
16 november 2017
by:Aldis Lazda
(lv)
6 Kommentarer
User Default Image
25 november 2017
by:Monika Mużyło
(pl)
5 Kommentarer