chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up home circle comment double-caret-left double-caret-right like like2 twitter epale-arrow-up text-bubble cloud stop caret-down caret-up caret-left caret-right file-text

EPALE

Internetplatform for voksenuddannelsesområdet i Europa

 
 

Om

EPALE er et flersproget fællesskab med åbent medlemskab for lærere, undervisere, forskere, akademikere, politikere og andre, der beskæftiger sig professionelt med voksenuddannelse i Europa.

EPALE er et initiativ under Europa-Kommissionens generaldirektorat for Uddannelse, Ungdom, Sport og Kultur. EPALE er oprettet med det formål at dele indhold om voksenuddannelsesområdet såsom nyheder, blog posts, ressourcer og begivenheder.

Fællesskab er selve kernen i EPALE-platformen. Medlemmer af fællesskabet kan komme i kontakt med kolleger inden for voksenuddannelsesområdet i hele Europa via platformens funktioner, herunder de praktiske fællesskaber og kommentarafsnittene. Du kan finde nyheder og vidensressourcer om specifikke emner under temaområderne. Du kan også finde projekter og skabe faglige kontakter ved hjælp af partnersøgningsværktøjet. [Få mere at vide om, hvordan du kommer med i EPALE-fællesskabet].

EPALE har en stærk redaktionel politik, der også har fokus på voksenuddannelsessektoren. Vi ønsker, at alle vores brugere skal føle sig velkomne på webstedet, og at de har tillid til de oplysninger, der præsenteres på denne platform. Du kan læse vores erklæring om redaktionel politik i sin fulde ordlyd her (link is external) (PDF, 310 KB).

EPALE forvaltes i det daglige af en central støttetjeneste med hjælp fra 36 nationale støttekontorer i Europa. Vi er fast besluttet på at inddrage dig i hele EPALEs udviklingsforløb, så platformen kommer til at leve op til dine forventninger og giver dig det, du har brug for til at holde dig opdateret omkring udviklingen inden for voksenuddannelsesområdet i Europa.

Tilmeld dig nu og bliv en del af Europas største fællesskab inden for voksenuddannelsesområdet!

EPALE er finansieret under Erasmus+- programmet via Forvaltningsorganet for Undervisning, Audiovisuelle Medier og Kultur. Du kan kontakte GD EAC på eac-epale@ec.europa.eu (link sends e-mail) eller pr. brev:

European Commission
DG Education and Culture
Unit B2 - Schools and educators; multilingualism
J-70, 04/197
B-1049 Brussels/Belgium

Bemærk: De nyheder, synspunkter og ressourcer, der offentliggøres på EPALE's websted, er ikke godkendt af Europa-Kommissionen.